|
||||
|
||||
![]()
Εδώ και λίγους μήνες έχω 3 διάφανα ψαράκια αλλά δεν γνωρίζω τίποτα γι' αυτά.
Σήμερα είπα να ψάξω λίγο. Στην αναζήτηση του φόρουμ δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Είπα να ανοίξω θέμα να γνωρίσω τους διάφανους κατοίκους του ενυδρείου μου! Ευχαριστώ τον Σάκη (a-sakis) για τα λινκ που μου έδωσε: www.planetcatfish.com/cotm/cotm.php?article_id=47 www.thetropicaltank.co.uk/Fishindx/glasscat.htm θα χαρώ πολύ αν κάποιος-α έχει γνώσεις ή εμπειρίες από τα ψαράκια αυτά, και τις μοιραστούμε!!! Βάζω και φωτό από τα ψαράκια. Συγνώμη για τα χάλια τους, αλλά με κινητό να φωτογραφίσω διάφανα.... καταλαβαίνετε!!! Τα 2 που δεν φαίνονται καλά είναι glasscat (είμαι σχεδόν σίγουρη) το άλλο έχει αυτές τις μαύρες ρίγες και 8, ναι οκτώ, μουστάκια, μαύρα λεπτά σε ομοιόμορφη διάταξη γύρω από το στόμα του! Αναμένω τις απαντήσεις σας!!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαράκια στον πυθμένα. | oranda | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 29 | 02-06-07 16:59 |
10 μικρά ψαράκια!... | memy | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 6 | 09-10-06 21:14 |
ζωντανά ψαράκια .. πακέτο !! | Lsourtzo | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 11-11-05 07:35 |
Διάφανα φύλλα σε Εχινοδορους!!! | Cristos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-11-04 19:26 |
Διάφανα Φύλλα (όχι Κρίνα...) | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 10-05-04 16:11 |