|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα
εχω ενα ενυδρειο rio-400 και θελω να βαλω τα παραπανω. θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει συγκεκριμενη σειρα που θα πρεπει να τα εγκαταστησω στο ενυδρειο μου ωστε να μην εχω προβληματα π.χ. αλγης. σημ.δεν εχουν μπει ακομα φυτα ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
βαζεις τα φυτα,μετα ξεκινας να αναβεις τα φωτα,παραλληλα με το co2(+controller)+ λιπανση....απλα....
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Προταση για λαμπες και controller εχουμε? Σημερα ολο το πρωι διαβαζω για τα συγκεκριμενα και μπορω να πω οτι μπερδευτηκα περισσοτερο.Το σκεπτικο μου ειναι αρκετα ξυλα,φυτα (φυσιολογικα πραγματα),κατι σε αμαζονιο θα ελεγα. Στα 400 λιτρα 150χ50χ60 οι 2 λαμπες της juwel αρκουν για σωστο φωτισμο η θα πρεπει να τις αντικαταστησω?τι λες για arcadia original tropical για πισω και arcadia fresh water για μπροστα(Τ5).Ειναι ενταξει η θα χρειαστω περισσοτερες? αυτα για την ωρα ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
στο κουμπι αναζητηση...θα βρεις τα παντα για κοντρολερς........
οσο για τα φωτα σαφως και θα βγαλεις τα μανισια,και η επιλογη σου για τις arcadia ειναι πολυ καλη..τωρα αν το πας για φουλ φυτεμενο** ακομη και με t5 ειναι λιγες οι 2 λαμπες...* *προφανως εννοεις οτι θα προσθεσεις +2 t5 mazi me τις μανισιες τ8..ε..?? **με υψος 60 εισαι σχεδον οριακα για φυτεμενο με χαλια κλπ που ειναι αρκετα απαιτητικα..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εννοείται ότι θα αλλάξεις τις μαμίσιες... |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω δει και διαβασει αρκετες εταιριες iks,tunze,milwaukee,sera απο το ιντερνετ και εχω
![]() οσο για τις λαμπες σκεφτομαι αρχικα να βγαλω τις μαμισιες και να βαλω αυτες τις 2 που σου ειπα.δεν θα το εχω φουλ φυτεμενο αλλα καποια φυτα φυσιολογικα χαμηλων απαιτησεων. επειδη με τρωει η τσεπη ειπα να αρχισω με τις λαμπες αλλα....μαλλον θα περιμενω να τα βαλω ολα μαζι..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ προτείνω να ξεκινήσεις με το co2 (μπουκάλα) ,
να προσθέσεις στις υπάρχουσες λάμπες ανακλαστήρες και μαζί τα πρώτα σου φυτά. (Διάλεξε τα "εύκολα" από αυτά που θέλεις.) Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους μετά. (λογικά το δευτερο βήμα είναι το φως και μετά τα λιπάσματα) Υπόστρωμα έχεις βάλει ;
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
pH - Temp - CO2 Controller | asteris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 35 | 08-12-06 15:04 |
ph controller | panousojet | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 30 | 16-11-06 18:04 |
Ph Controller | xenofon | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 25-11-05 09:09 |
ph controller | sea_land | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-11-05 00:09 |
ph controller | neon | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 29-11-04 16:25 |