|
|||
|
|||
![]()
πως θα ανεβασω και πως θα κατεβασω το ph του ενυδρειου μου
ειναι 6,3 (απο τεστ της sera) και θα βαλω kribs να το ανεβασω θελω! κανα τροπο? |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα ειναι το 6.3.. Πως το εκανες ομως?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφού έχεις 6,3 , μάλλον θα πρέπει να το κατεβάζεις λιγότερο
Σοβαρά τώρα.., εδώ θα δεις τι είνα το pH και πως επηρεάζεται. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=6988 Θέλει προσοχή πάντως γιατί η αυξομείωση του είναι επικίνδυνη για τα ψάρια.
|
|||
|
|||
![]()
τι να σου πω τωρα?
δεν εκανα τπτ απο την βρυση κανονικα ειναι μηπως λιγο? αν οχι ευχαριστω!!!!!!! οκ ευχαρσιτω για τις απαντησεις μαλλον θα το αφησω ετσι που ειναι τωρα για δεν θελω να κινδθνεψουν τα ψαρια μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexinio : 17-04-07 στις 14:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος η μέτρηση του νερού.
Προσωπικά δεν ξέρω περιοχή στην Αθήνα που να έχει τόσο χαμηλό pH. Προσπάθησε να επαληθεύσεις την μέτρηση.
|
||||
|
||||
![]()
Ειδικά η Πεύκη που αναφέρετε ως περιοχή του φίλου μας Αλέξη νομίζω οτι είναι κοντά στο 7,5 (μέτρησα σε ενυδρείο φίλου πριν από μερικούς μήνες με τεστ της Α.Ρ.Ι. κοντά στην Χρυσοστόμου Σμύρνης)
|
|||
|
|||
![]()
παιδια παλι σηκωνω τα χερια ψηλα
ο πατερας μου με πιεσε να παρω τα τεστ της sera και να τα αποτελεσματα και δεν εχω σωστες μετρησεις και τιν α το κανω τωρα? να το φαω? επναελαβα την μετρηση κα παλι το μπουκαλακι πηρε ενα χρωμα πολυπρασινο ανοιχτο προς το κιτρινο(δηλαδη 6-6.5) και κατι αλλο...λιγο ασχετο υπαρχει προβλημα στα kribs να ζευγαρωνουν αδελφια? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexinio : 17-04-07 στις 18:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
απο οσο γνωροζω there is no problem!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Από προσωπική εμπειρία στο ίδιο ενυδρείο, στον ίδιο χρόνο
τεστ pH με sera:6.5 τεστ με API:~7 sera ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως στα περισσότερα όντα της φύσης έτσι και στα ψάρια, καλό είναι - όσο αυτό είναι εφικτό - να αποφεύγονται οι αιμομειξίες γιατί οδηγούν σε εκφυλισμό.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το ενυδρειο πως ηταν πως εγινε και μερικα ψαρακια | manolo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 13-04-07 12:18 |
Πως; | Yiannis59 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 21-02-07 08:22 |
πως?! | melitropos | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-06-06 01:14 |
ΕΙΔΟΣ ΦΥΤΟΥ(Πως το λεν,πως το λεν) | georgesa | Αναγνωρίσεις φυτών | 7 | 16-05-06 20:08 |
Πως πεφτει το ΚΗ?? | GFON | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 13-03-06 19:57 |