|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι θα λεγατε αν εμπενε ορθογραφικός ελεγος στα μηνυματα(οπως του Word) θα εσωζε αρκετους (ειδικα αν κρινω απο τον εαυτόμου),βεβαια δεν ξερω αν ειναι εφικτο αλλα θα ήταν σιγουρα καλο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Θανάσης : 19-07-06 στις 10:45 |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι εφικτό το θεωρώ και εγώ πολύ καλή πρόταση! Τώρα το πόσο δύσκολο ας μας πουν αυτοί που ξέρουν τον τρόπο.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αίλα μορέ σειγά σε τυ χριάζετε τόρρα κάτυ ταίτιο?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πεδειά αιγό τω βρύσκο μοια χαρά κε αίτσει ώπος οίνε πάντος...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τΟττάι εαιντάκσυι αυου δεν σἆσ χριαζεταιε...τη να κανοϋμε..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σιγα μη το μεταφερουμε κι ολας....σβου...βρεεεεε!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
E?
![]()
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδιά πριν το "σβου" μπορεί να μου πει κανείς η άνω τελεία πως μπαίνει? (αν υπάρχει)
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα απ οτι καταλαβαινω μονον η αναθεωρηση του αρθρου 16 θα λυσει το προβλημα της παιδειας γενικα και της ορθογραφιας ειδικοτερα...
|
|
|||
|
|||
![]()
alt + 0183
|
|