|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τις τελυταίες μέρες το νερό του ενυδρείου μου έχει αρκετά μεγάλη ποσότητα λευκών αιωρούμενων σωματιδίων. Η διαβγειά του είναι σχετικά καλή αλλά λόγω αυτών των σωματιδίων δεν είναι τέλεια. Επειδή έχω δεί bacterial bloom σε παλαιότερες καταστάσεις δεν μοιάζει αφού σε εκείνες τις περιπτώσεις το νερό έμοιαζε σαν να είχε πέσει μέσα γάλα. Στη δικιά μου περίπτωση η διαβγεια είναι καλή αλλά η συγκέντρωση των λευκών σωματιδίων είναι μεγάλη. ¶λγη δεν έχω σχεδόν καθόλου λίγο καφέ εδώ και εκεί.
Τί πιστεύετε ![]() 220 λτ πυκνό φυτεμένο με echinodrous, cabomba, hidrophyla κα. 29C 4x Discus 2x Blue Rams 2x SAE 5x Neon Tetras 3x Cory Cats 2xT8 30W, 2xT5 PC 55W CO2 μπουκάλα με solenoid JBL Crystal Profi 250 pH=6.8 GH=10 KH=6 Αμμωνία, Νιτρικά=0 ΕΙ μέθοδος λίπανσης |
|
||||
|
||||
![]()
απο μετρησεις φωσφωρικων πως πας..???
ταιζεις αρκετα απο κατεψυγμενη τροφη....? η uv ειναi πολυ καλη επενδυση για τους δισκους,και οχι μονο.... |
|
|||
|
|||
![]()
Η αλήθεια είναι ότι φωσφορικά δεν μέτρησα ποτέ. Θα πάρω ένα τεστάκι να δω τι λέει.
Επίσης ναι ταϊζω κατεψυγμένη τροφή αλλά όχι καθημερινά. |
|
||||
|
||||
![]()
μειωσε την,η σταματησε την,τουλαχιστο μεχρι να μετρησεις..και μετα τα ξαναλεμε...
καθε ποτε ειπαμε κανεις αλλαγες νερου..??? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
δοκιμασες να κανεις μια μεγαλη αλλαγη......?της ταξης πχ του 60% ...???
και προπαντων ..μετρησεις φωσφωρικων και πριν την αλλαγη,και μετα βεβαια για να δουμε τι γινεται.... |
|
|||
|
|||
![]()
Χμμμ... εντάξει να την προγραμματίσω γιατί θα χρειαστώ και πολύ RO. Εδώ στη κύπρο βγαίνει πέτρα από τη βρύση (GH 20+, KH 10+, pH 8 )
|
|
||||
|
||||
![]()
εε,και εδω στη θεσ/νικη δεν ειναι και πολυ διαφορετικα τα πραγματα...!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω καταληξει στο ότι το παρόν φίλτρο μου θέλει λίγη βοήθεια. Τι προτείνεται, ένα δεύτερο εξωτερικό ή ένα εσωτερικό?
|
|
||||
|
||||
![]()
Όντως θέλει βοήθεια. ¶λλο ένα εξωτερικό eheim IHMO και θα είσαι ΟΚ. Την UV μετά το φίλτρο ...... !!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αιωρούμενα σωματίδια | peplos | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-11-05 16:32 |
Λευκά κόπρανα απο δίσκο | ΑΝΔΡΕΑΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 25-02-05 11:04 |
Αιωρούμενα σωματίδια | thediscusman | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 17-02-05 23:59 |
Άσπρα σωματίδια στο νερό. | oscar | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 03-08-04 17:10 |