|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σε ολους
ειμαι στο τελευταιο σταδιο της κατασκευης του νεου μου ενυδριου δλδ γεμισμα φωτα φιλτρα.εχει μπει αμμος,θερμ\τες καπακι θεμα ημερων δλδ στο ψητο το ενυδριο ειιναι 150μ*50π*70υ.450 καθαρα λιτρακια με ενδιαφερουν τα εξης ψαρια: oscar black gost knife clown gibbiceps acanthicus adonis blue acara severum μπορουν ολα αυτα κατα καποιο τροπο να συνδιαστουν,θα ηταν εφικτο? σιγουρα θα μπουν oscar τι λυσεις υπαρχουν, σε τι ποσοτητα ,και με ποια σειρα |
|
|||
|
|||
![]()
Givrgo αν και δεν εχω εμπειρια σε αυτα τα ψαρια θα σου πω που ειχα καταλληξει οταν σκεφτομουνα σε τοσα λιτρα να βαλω oscar.
Ενα ζευγαρι (για να δειξουν και ωραια συμπεριφορα) μονο ενος ειδους, μιας και αυτα που αναφερεις, γινονται αρκετα μεγαλα οποτε αμφιβαλλω αν θα καταφερεις να κανεις συνδιασμους. Για τα severum kai ta oscar συγκεκριμενα ειχα καταληξει πως ειναι δυσκολο να τα συνδιασεις σε τοσα λιτρα γιατι αν ζευγαρωσουν κιολας θα εχεις προβληματα.... απο εκει και περα προσωπικα με ενα ζευγαρι oscar σε αυτα τα λιτρα θα προτιμουσα τον gibbiceps... ![]() Μητσος. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Οι clown δε μου φαίνονται καλός συνδυασμός. Για τα υπόλοιπα περίμενε και άλλες απαντήσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν μιλα για ζευγαρι οσκαρ(α-θ)εννοω 2α η2θ εκει τι γινεται?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι κι αλλιως, εκτος αν βρεις τσεκαρισμενο ζευγαρι απο καποιον, δεν ξερεις αν θα βαλεις δυο θηλυκα ή δυο αρσενικα.
Αν δεν σκοπευεις σε αναπαραγωγη και δεν σε νοιαζει, παρε δυο οσο πιο μικρα οσκαρ μπορεις, για να μεγαλωσουν αρμονικα. Τα 450 λιτρα για δυο οσκαρ ειναι λιγα ομως...Αν τα βαλεις, δε βλεπω αλλο ψαρι εκει, αντε κανενα πλεκο.. |
|
||||
|
||||
![]()
τα ψαρια που τελικα μπηκαν ειναι
3 silver dollar 2 oscar 2 brassiliensis geophagus 1 gold nugget |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά δεν κρατήθηκες
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΨΑΡΙΩΝ | newfish | Malawi | 11 | 12-12-11 14:38 |
Δυσκολία με τις ονομασιες ψαριων | Nik25 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 19-05-06 11:45 |
Φυσικες και μη μορφές ψαριων | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 12-09-04 19:30 |