|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα. εχω στο ενυδρειο μου neon και cardinal τα οποια εμφανιζουν ασπρα στιγματα.δειτε τι φωτο και παρατηρειστε το ψαρακι.αν καποιος αναγνωριζει την ασθενεια τους ας μου πει τη θεραπεια χρειαζεται.
|
||||
|
||||
![]()
Ich!!!
Και μάλιστα είναι φορτωμένα! Δεν ξέρω για τα φυτά σου αλλά η πρόταση είναι θερμοκρασία 29-30 βαθμοί και αλατάκι 3γρ/λίτρο σε 10 μέρες ich τέλος! Τώρα αν έχεις φυτούλια και δεν μπορείς να τα βγάλεις π.χ. σε ένα άλλο ενυδρειάκι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και super ick ΑΡΙ! Οι ανούμπιες θα την βγάλουν αλλά για τον Εχινόδορο αν βλέπω καλά δεν ξέρω (για το αλάτι μιλάω)
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχει ιδιαιτερο προβλημα ο εχινοδορος... βεβαια δεν ειναι και στα πολυ καλα του.
για να τα βγαλει, θα πρεπει να βγαλει ολα τα ψαρια και να τα παει αλλου για 10 μερες.. πολλα προβληματα. καλυτερα να προχωρησεις σημερα με αλατι (χοντρο τυροκομικο) και θερμοκρασια 30 παρα να περιμενεις τη δευτερα που ισως να ειναι πολυ αργα πλεον. |
|
||||
|
||||
![]()
Σόρυ εγώ φταίω να βγάλει τα φυτά ήθελα να πω όχι τα ψάρια!
![]() ![]()
|
|