|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ------------------------- ------------------------- ![]() ------------------------- ![]() ------------------------- ![]() ------------------------- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Obelix(Reifen) : 26-07-07 στις 00:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ιδιαίτερο ενυδρείο, κυρίως λόγω της ύπαρξης των μακροαλγών.
Έχω την εντύπωση ότι φαίνεται πολύ διαφορετικό, ίσως πιο φυσικό, σε σχέση με τα ενυδρεία που βλέπουμε συχνά. Τα κοράλλια φαίνονται υγιέστατα και με καλή ανάπτυξη. Ιδίως η hystrix (έμαθα ότι την έδωσες?)! Γενικά πολύ ωραίο ενυδρείο. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Συμφωνω ! Η Hystrix ειναι (ηταν?) ολα τα λεφτα ...γιατι την εβγαλες Διονυση ? |
|
||||
|
||||
![]()
Έκανα λάθος από την αρχή την έβαλα ψηλά και τώρα που μεγάλωσε με κάθε αλλαγή νερού της κατέστρεφα τις κόρφος + θα έπρεπε να βγάλω τις αντλίες από πίσω για τι τις είχε φτάσει .
Γενικά εκτός από τις αλλαγές δεν το φροντίζω όσο θα έπρεπε και έχω χάσει αρκετή ανάπτυξη από τα αλλά κοράλλια εκτός που από την hystrtix που και με 250 ασβέστιο έχει ανάπτυξη . |
|
||||
|
||||
![]()
...κάτι τέτοια βλέπω και ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!
![]() ΜΠΡΑΒΟ Διονύση!!!
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά Διονύση από τα πιο φυσικά ενυδρεία που έχω δει.Πολυ καλή επιλογή κοραλλιών(χρώματα).Να σου πω και εγώ κρίμα που την έδωσες την hystrix?
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση REEF | Νίκος | Reef | 22 | 18-06-06 17:10 |
mano's reef | manosdr | Reef | 45 | 06-06-05 15:20 |
Theo's reef | Theo | Reef | 44 | 01-06-05 13:12 |
.. Reef .. | χοχλακας φωτης | Reef | 18 | 17-02-05 14:01 |
Reef | ANEMOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 25-04-04 19:55 |