|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους
Σήμερα πριν κάποια ώρα, γεννήσανε τα σκαλάρια μου (και συνεχίζουν να γεννάνε). Φοβερό θέαμα !! ![]() Λόγω του ότι είναι η παρθενική μου φορά σε τέτοιο θέμα, είμαι όπως φαντάζομαι ότι ήσαστε εσείς οι χαζομπαμπάδες όταν περιμένετε στο μαιευτήριο έξω από την αίθουσα τοκετού.... ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ???????????????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω ή να κάνω? Την προγραμματισμένη αυριανή αλλαγή νερού την κάνω? Υπάρχουν πιθανότητες να βγούν ψαράκια και μάλλιστα χωρίς να τα φάνε τα άλλα ψάρια???? Πόσο καιρό θέλει για την εκκόλαψη? help help help ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CASPER : 07-04-06 στις 18:51 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτεμένο ενυδρείο-λίγη βοήθεια παρακαλώ | yannis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 07-10-05 12:04 |
Ξεκινάει στρώσιμο, βοήθεια επιθυμητή. | mmbuna | Malawi | 22 | 02-03-05 17:44 |
Xρειάζομαι τη βοήθεια σας ,προβλημα με το Μονομαχο μου!! | wodan | Bettas | 12 | 21-06-04 15:06 |
Τη βοήθεια σας / Re-design ενυδρείου φυτεμένο | dimitris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 15-02-03 08:50 |