|
||||
|
||||
![]()
ο μονομάχος που έχω στην υπογραφή μου τα έχει παίξει τελείως.! είπαμε έχει καιρό να ζευγαρώσει αλλα όχι και έτσι.!
όλη μέρα τον βλέπω να κάνει flaring στο σαλιγκάρι.! λέτε να θέλει να ζευγαρώσει μ αυτό.?? ![]() ![]() ![]() λέτε να κάνει καμιά τρέλλα ?? ![]() ![]() μάλλον θα πρέπει να τον βάλω για καμιά αναπαραγωγή πάλι... |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε... μήπως γουστάρει ΕΣΕΝΑ και ΟΧΙ το σαλιγκάρι...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Lol
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αααχ....λες να τον εχει επηρεασει η ανοιξη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχω απορεία να δώ ΤΙ θα βγεί απο αυτή τη διαστάυρωση
![]() ![]() ![]() κράτα μου ένα απο .... "αυτό" που θα προκείψει ![]()
|
||||
|
||||
![]()
να τος ο τρελιάρης. φέρτε θυληκές να τον ζευγαρώσω.! θα κάνει καμιά τρέλλα.!
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dim : 28-02-06 στις 22:42 |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα που το λες πάντως, και ο μεγάλος δικός μου τώρα τελευταία κάνει flaring στο... θερμόμετρο...
Λέτε να τρέχει τίποτα..? ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλε,τι τους δινετε
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν κατεβαζετε λιγο και προς τα'δω??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εμενα η μονομαχινα μου βγαζει καθετες γραμμες κ κανει flare σε ενα θηλυκο γκαπι!και μαλιστα παει απο πανω της οπως γινονται οι εναγκαλισμοι στο ζευγαρωμα κ περιμενει...
![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον καποιος κατι ριχνει στο νερο,δεν εξηγειται αλλιως