|
||||
|
||||
![]()
Πριν από 4-5 μέρες ενας δίσκος μου σταμάτησε ξαφνικά να τρώει. Το μόνο που δοκίμαζε λίγο τις πρώτες 2 μέρες ήταν σκουλίκι και μετά το σταμάτησε και αυτό και από χθες είναι συνεχώς κρυμένος.
Οι συνθήκες στο ενυδρείο δεν έχουν αλάξει όπως και το χρώμα του.(Τον έχω 3-4 μήνες και είναι ο δεύετερος στην ιεραρχία στο ενυδρείο) Από χθες άλλος ένας έχει παρόμοια συμπεριφορά. Αυτό που πρόσεξα σ αυτόν πριν λίγες μέρες, είναι ότι τα περιτώματα του ενώ είχαν το κανονικο χρώμα κρεμόντουσαν για αρκετή ώρα από πολύ λεπτή ίνα σαν κλωστή. Από χθες λοιπόν ούτε αυτός τρώει-τσιμπάει την τροφή αλλά τη φτύνει- και από σήμερα έχει αρχίσει να απομονώνετε. Ούτε αυτός έχει εξωτερικά κάτι άλλο και τον έχω 7-8 μήνες. Είναι παράσιτα;Θεραπεία; Nα συμπληρώσω ότι πριν λίγο που ξανατάισα ο 2ος έφαγε λίγο, όμως τώρα έχει περτώματα 4-5 εκατοστα στο κανονικο χρώμα που δεν αποκολούντε από πάνω του.Ο 1ος είναι συνεχώς κρυμένος. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonm : 25-02-06 στις 20:49 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άγριοι Δίσκοι.....χωρίς σχόλια | Husky_Jim | Δίσκοι | 10 | 28-02-05 18:46 |
Δίσκοι σε 120 Λ | GC | Δίσκοι | 6 | 27-05-04 20:08 |
SAE και δίσκοι; | tasos | Δίσκοι | 5 | 14-05-03 16:13 |
δίσκοι | newfish | Δίσκοι | 0 | 14-12-02 13:20 |