|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
στο ενυδρείο μου 120 λιτρα έχω τις εξής λάμπες
1χ 25watt 10.000kelvin 1x 18watt sylvania gro lux έχω μπόλικα φυτά από αυτά της υπογραφής και μία μεγάλη ρίζα. Τον τελευταίο καιρό μετά την προσθήκη της gro lux (σταδιακή προσθήκη, ένα τέταρτο την ημέρα αυξηση) παρατηρώ πράσινο χνουδάκι πάνω στην ρίζα. το έξυσα λίγο και φεύγει σχετικά έυκολα σιφωνάροντας ταυτόχρονα. έχει κιάλλο βέβαια - Η ερώτηση ποιά είναι ρε φίλε? - Λοιπόν η ερώτηση είναι : Χρειάζομαι CO2? ή απλά μερικά SAE?
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
![]()
co2 σίγουρα χρειάζεσαι. πόσες ώρες είναι αναμένα τα φώτα σου? αν πάρεις sae ένας για 120 λίτρα είναι αρκετός. θα στο κάνει λαμπίκο σε 2-3 μέρες αλλά αυτό δεν είναι λύση.
|
|
||||
|
||||
![]()
με βλέπω για DIY CO2.
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
![]()
βάλε φυτά ταχείας ανάπτυξης, λιπασματάκι, co2 diy και πρόσεξε μην έχεις πολλές ώρες τις λάμπες αναμμένες. πάρε και κανένα sae αμα θέλεις δεν κάνει κακό.
|
|
||||
|
||||
![]()
οι λάμπες μου είναι 11 ώρες ανοιχτές
φυτά έχω της υπογραφής μερικά είναι γρήγορα. Πρέπει να ψάξω για κανα SAE
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιστορίες αστείες και ΦΡΙΚΗΣ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 25-07-07 01:15 |
Θέλω τη γνώμη σας !!! | Manogr | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 27 | 15-09-05 20:42 |
Θέλω την γνώμη σας | Gorgi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 16-11-04 21:38 |
Θέλω βοήθεια, για BETTA SPLENDENS | michalis | Bettas | 16 | 17-01-04 16:46 |