![]() |
#1 |
Φωτισμός ενυδρείο
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γειά σας. Εχω ενα ενυδρείο 150λ με γκαπυ και δυο κερατοφυλλα θα ηθελα να σας ρωτήσω τι φωτισμό να βαλω δλδ τι λαμπες να πάρω και πιον μετασχηματιστη. Ευχαριστώ.
|
|
Εμφανίσεις: 5784
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχει φωτιστικο το ενυδρειο?
|
|||
|
|||
![]()
Ναι έχει απλός οταν μου το εδωσαν ηταν σπασμενο και έλειπε ο μετασχηματιστης
|
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σας. Εχω ενα ενυδρείο 150λ με γκαπυ και δυο κερατοφυλλα θα ηθελα να σας ρωτήσω τι λαμπες να βαλω και τι μετασχηματιστη να πάρω. Διαστάσεις μετασχηματιστη στο καπάκι είναι :22cm και απο τις λαμπες 85cm. Ευχαριστώ
------------------------- Κάνεις? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη guppu : 30-12-19 στις 20:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τί μάρκα είναι το ενυδρείο; μήπως πρέπει να πάρεις ακριβώς σαν αυτές που είχε;;
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρείο είναι sun sun αλλά μου το εδωσαν και δεν ξερω τι ειχε πανω γτ όταν μου το εφεραν δεν ειχε πανω οθτε λαμπες ούτε μετασχηματιστη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βρίσκω κάτι στα ανταλλακτικά sun sun
μήπως να έβαζες ένα τέτοιο;; https://www.ebay.com/itm/Full-Spectr...6d480e31879f69
|
|||
|
|||
![]()
Θα έκανε δουλειά κάτι τετειο για τα φυτα και τα ψάρια μου?
|
|
|||
|
|||
![]()
Για σας παιδιά. Θα ηθελα την βοήθεια σας σκευτομε να βαλω στο ενυδρείο μου φωτισμό led. Εχω ενα ενυδρείο 150λ με γκαπυ και δυο κερατοφυλλα μπορείτε να μου προτείνετε κάποια λεντοταινια για να κάνει δουλειά στα ψάρια και στα φυτά μου ευχαριστώ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Για σας παιδιά. Θα ηθελα την βοήθεια σας σκευτομε να βαλω στο ενυδρείο μου φωτισμό led. Εχω ενα ενυδρείο 150λ με γκαπυ και δυο κερατοφυλλα μπορείτε να μου προτείνετε κάποια λεντοταινια για να κάνει δουλειά στα ψάρια και στα φυτά μου ευχαριστώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε guppu επαναλαμβάνοντας την ίδια ερώτηση και ανοίγοντας ίδια νέα θέματα χωρίς να περιμένεις απάντηση δεν κερδίζεις τίποτα και μας κουράζεις
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά μια τελευταία ερώτηση τελικά έβαλα στο ενυδρείο λεντοταινια αλλα εχει διαφορα χρώματα να διαλέξω μπορείτε να μου πειτε πιο χρωμα να βαλω να ανάβει.?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οποιο χρωμα σου αρεσει στο ματι. Δεν ειμαι σιγουρος τι ακριβως ήθελες να κανεις. Δλδ για φωτισμο ενυδρειου με φυτα δε θα εβαζα λεντοταινια με τηλεχειρισμό χρωματων. Αυτο θα εμπαινε για διακοσμητικο φωτισμο.
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μπόρεσα να βρω κάτι για καλο φωτισμό
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Ενυδρείο με led φωτισμό | hillman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 06-01-19 08:18 |
Ερώτηση για DIY φωτισμό σέ ενυδρείο με δίσκους | Μηνάς | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 17-11-18 23:44 |
Ενυδρείο Χωρίς Φωτισμό | sailim | Χρυσόψαρα | 20 | 29-09-13 07:37 |
Τι φωτισμό; | sp67 | Φωτισμός | 4 | 19-05-09 08:22 |