![]() |
#1 |
Νέος και αγοράς μεταχειρισμένου ενυδρείου .
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα , από μικρός ζήλευα στα σπίτια τα ενυδρεία και επιτέλους πλέον θέλω να αποκτήσω ένα . Διαβάζω και ψάχνω εδώ και ένα μήνα σε διαφορά site , forum ελληνικά και αλλοδαπά . Μου άρεσε ιδιαίτερα το jewel rio 180 .
Το βρήκα μεταχειρισμένο από εμα γείτονα σε πολύ καλή τιμή . Τι πρέπει να προσέχω στην αγορά του ? Μου δίνει διαφορά μαζί κυρίως τα προϋπάρχοντα αξεσουάρ και κάποια διακοσμητικά . Θα πρέπει να αλλάξω φίλτρα κτλ να πλύνω όλα τα υλικά πριν αρχίσω να κάνω το πρώτο μου στρώσιμο ? Ευχαριστω εκ των προτέρων . |
|
Εμφανίσεις: 5585
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβουλή για αγορά μεταχειρισμένου ενυδρείου | gkollias | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 02-08-19 20:33 |
αγορά μεταχειρισμένου ενυδρείου | Dimitris11 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 01-08-18 20:40 |
Αγορά μεταχειρισμένου ενυδρείου | panos_auk | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 10-11-11 20:33 |
'Αλατα στο τζάμι μεταχειρισμένου ενυδρείου | Vagelis2009 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 02-10-11 14:42 |
Στήσιμο/στρώσιμο μεταχειρισμένου | grandbas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 07-05-08 08:46 |