|
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Υλικά για τεχνιτές λίμνες
Το παρακάτω λινκ εχει υλικά για τεχνιτές λίμνες
Και ειναι μόνον στα γερμανικά http://www.siggi0001.de/index.html |
|
||||
|
||||
Με τέτοιο υλικό (το μαύρο) φτιάξαμε λιμνούλα με χρυσόψαρα στο σπίτι μας στη Λευκάδα, είναι πολύ καλό και εύκολο στη χρήση...
|
|
||||
|
||||
Συγχαρητηρια πολυ καλο link! oταν το χρειαστουμε θα βρουμε τροπο να συνεννοηθουμε στα γερμανικα!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Το μαύρο υλικό μπορείτε να το ζητήσετε "Liner". Αυτή είναι η ονομασία του.
Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό για την κατασκευή λίμνης, έχει πολύ ψηλές αντοχές στην θερμότητα και τις καιρικές συνθήκες. Με σωστούς χειρισμούς είναι υλικό αθάνατο.
|
|||
|
|||
Γεια χαρα σε ολους. Θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχουν εναλλακτικες λυσεις υλικου κατασκευης λιμνης εκτος απο αυτο που αναφερετε.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γλοιώδες υλικό πάνω σε ξύλα | thediscusman | Γλυκό νερό - Γενικά | 50 | 11-02-08 23:08 |
Με ποια σειρά μπαίνουν τα υλικά; | akis07 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 09-08-05 10:43 |
Υπόστρωμα - Βιολογικό υλικό | lasal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 24-02-05 15:37 |
Καινούργιο υλικό φίλτρου | neon | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 05-10-04 15:16 |
Υλικά Φιλτραρίσματος | torto | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 19-05-04 02:32 |