|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
seachem lake malawi salt
Υπαρχει κατι αλλο απο το seachem lake malawi salt που μπορω να
χρησιμοποιησω? |
|
||||
|
||||
Τι παραμετρους νερου εχεις ,και θελεις να βαλεις ζουμια μεσα?
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
το ριχνω μαζι με το αντιχλωριο σε καθε αλλαγη .
ph εχω 8 τωρα kh και gh δεν θημαμαι και μεσα εχω αραγωνιτη και αμμο λες να μην χρειαζεται τελικα?? |
|
||||
|
||||
Οχι βεβαια,εχεις και αραγωνιτη,οτι το καλυτερο.οποτε τζαμπα λεφτα,και τζαμπα χημικα μεσα,ποιος ο λογος
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
Κι εγώ πιστεύω ότι μάλλον δεν το χρειάζεσαι.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=66881 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Seachem Tanganyika Buffer & Lake Salt | pagos4 | Tanganyika | 2 | 31-08-11 09:00 |
Sera mineral salt ή Seachem Equilibrium | kospets | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 02-05-09 23:37 |
Seachem Livebearer Salt + GH | xontros | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 20-03-08 14:07 |
Περι Seachem Cichlid Lake Salt | GeFior | Malawi | 5 | 30-05-07 10:34 |