|
|||
|
|||
Χρειάζομαι κόντρες;
Παιδιά καλησπέρα,έχω κολήσει ένα ενυδρείο 60x40x40 με 5άρι τζάμι.Το έχω στο μπαλκόνι γεμάτο 3 μέρες τώρα κ δεν έχω καμία διαρροή.Θα χρειαστώ κόντρες,κ αν ναι πάνω ή κάτω;
Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αν εχει κολησει σωστά το Ενυδρειο δεν θα εχεις προβλημα..! Προληπτικά μπορεις να βάλεις ομως..!
|
||||
|
||||
+1.
Πατριώτη, αν έχεις κανένα θέμα ειδοποίησε. |
|
||||
|
||||
Καμια δεν χρειαζεσαι
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
Οκ παιδιά σας ευχαριστώ.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τρεχει πανω απο χρονο , αλλα απο τι βλέπω στην μέση κανει κοιλια... |
|
|||
|
|||
Βάλε 2 κόντρες κάτω στη μέση για παν ενδεχόμενο. Εκτός και αν το έχεις παστώσει στη σιλικόνη κάτω. Η πάνω πλευρά θα ζοριστεί σε δεύτερη φάση.
|
|
||||
|
||||
Αμα βαλει σε 60 ποντους κοντρα,τα χερια του δεν θα μπαινουν μεσα,που λεει ο λογος
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
Έχω βάλει πολύ σιλικόνη κάτω, οπότε λέω να το αφήσω έτσι. Μπορεί να βάλω μια κόντρα πάνω στη μέση για να το κρατάει να μην κανει κοιλιά, θα δω.
|
|
||||
|
||||
Δεν σου χρειαζεται φιλεμου.5αρι γυαλι,60 μηκος,τι κοντρα να βαλεις,εκτος αν σου αρεσει να κανεις δυσκολη την ζωησου
|
|||
|
|||
Οκ,με πεισατε,το αφήνω όπως είναι.
|
|
|||
|
|||
εχω ενα ιδιο με 5αρι και εχω κοντρες πλατους 4 εκ μονο πανω αν θελεις βαλε αλλα καινα το αφησεις δε θα εχει θεμα
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξύλα και κόντρες | B22 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 28-09-11 20:43 |
Απορία για κόντρες!! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 14-01-09 16:00 |
Τι είναι οι κόντρες? | etomis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 27-06-08 12:37 |
Να βάλω και κόντρες? | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 30-03-08 18:20 |