|
||||
|
||||
Γεννησαμεεε!!!!!
Χαιρετε κυριοι..γυρνωντας απ την δουλεια οπως παντα το πρωτο που κοιταω ειναι τα ψαρια.. Κοιταξα απο την μερια που ειναι το ζευγαρι το red scribelt (οι φωτο οι τελευταιες που ειναι 2 τους παραπανω) κ ειχαν αφησει τα αυγα πανω στον θερμοστατη....
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ............Κ δεν μπορω να βαλω κ φωτο γτ μπαινω απο το κινητο..τι κανω???δεν εχω κ γεννηστρα..καλα εχω χρονο μεχρι να ξανναγενησουν...
|
||||
|
||||
ειναι σιγουρα ζευγαρι ?
|
||||
|
||||
Δεν ειμαο 100% σιγουρος να σου πω την αληθεια...
|
||||
|
||||
ουτε εγω ημουν οταν ειδα την 1 γεννα και ειχα 2 βλαμμενες θυλικιες που το παιζανε ζευγαρι περιμενε αν δεις ουρες αλλα στο θερμοστατη δυσκολο !
|
||||
|
||||
Εως απιθανο μπορω να πω στον θερμοστατη..κ με το στρες απο τα αλλα ψαρια.......
|
||||
|
||||
Καλο ειναι να τα απομονωσεις αν σου δινει τετοια δυνατοτητα το ενυδρειο με καποι διαχωριστικο(πλαστικη σιτα πχ) και αν εχεις αλλον θερμόστατη να τον βαλεις ωστε να σβησεις τον υπαρχον που ειναι τα αυγα ....και μετα αναμονη
|
||||
|
||||
Σκεφτομαι να το χωρισω με plexiglass..μου δινει την δυνατοτητα..
|
||||
|
||||
Tρυφωνα μην κανεις κινησεις πανικου
Τα αυγα αυτα δεν εχουν μελλον Διαπιστωσε αν ειναι ζευγαρι και μετα αν θες την εμπειρια της αναπαραγωγης τα βαζεις σε γεννηστρα Δεν υπαρχει λογος να χαλας το υπαρχων ενυδρειο με χωρισματα και αλλες πατεντες |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
+1000
|
|
||||
|
||||
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες.
|
|
||||
|
||||
Το ξερω κ γω...απλα σκεψεις εκανα....ευχαριστω παντως..
|
||||
|
||||
Χθες το ζευγαρι μου βγηκε απο το κυριως ενυδρειο κ μπηκε σε γεννηστρα..
Ειναι λιγο στρεσαρισμενα νομιζω..απο χθες που μπηκαν δεν εχουν φαει ακομα και πριν απο λιγο εγινε κ η πρωτη αλλαγη εκει μεσα!!παραθετω κ φωτο..
|
||||
|
||||
αντε με το καλο
ξεκινα κα κανεις δοκιμες με αρτεμιες
|
||||
|
||||
ειναι 15-20 μερες τωρα και δεν εχω δει ακομα κινηση..ουτε καν να καθαρισουν τον κωνο...αρτεμιες για το ζευγαρι??????γτ δεν εχω ακομα γενα!
|
||||
|
||||
για τα μωρα γιατι αμα δε το εχεις ξανα κανει και δε σου πετυχουν θα χασεις πολλα μικρα
|
||||
|
||||
δεν εχουν γεννησει ακομα...
|
||||
|
||||
το ξερω γιαυτο στο λεω κανε 1-2 φορες αρτεμιες και ψαρεψετες κι ολλας χωρις να τραβας αυγα κανε λιγο προπονηση μη το αφησεις τελευταια στιγμη θα με θυμηθεις φτιαξε και 2-3 δοχεια για αρτεμιες γιατι ενα μπουκαλι δε θα σου φτανει + οτι αμα καταφερεις και μεγαλονεις τις αρτεμιες ταιζεις και τα μεγαλα σου ψαρια και γεννανε και συνεχεια μετα
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
23η μερα σημερα και ακομα τιποτα! (προς ενημερωση)
|
||||
|
||||
Μηπως δεν θελουν να γεννησουν εκει μεσα?Εχω ακουσει απο πολλους οτι μολις μπηκαν τα ψαρια στην γεννηστρα σταματησαν να γενναν!Και μενα 2 ζευγαρια οταν τα εβαζα στην γεννηστρα σταματουσαν αμεσως τις γεννες!
|
||||
|
||||
Απ: Γεννησαμεεε!!!!!
Θα γεννήσουν όταν τους "έρθει" η διάθεση!! Συνήθως όταν κάνουν την αρχή δεν έχουν σταματημό!! Απο μετρήσεις πως πας στη γεννηστρα? Τρώνε?
|
||||
|
||||
Τρωνε κανονικα..θερμοκρασια 29,αλλαγες καθε 2μερες κανω 50%.
|
||||
|
||||
αμα κανεις αλλαγη νερου ριχνε λιγο τη θερμοκρασια νομιζουν οτι βρεχει εγω σε καθε αλαγη ειχα γεννα
|
||||
|
||||
το κανω ηδη..
|
||||
|
||||
ταισε κοκκινο σκουληκι .... προσπαθησε να βρεις καλό απαλαγμενο απο παρασητα .... βαλε και λιγο τυρφη στο νερο της αλλαγης
|
|
||||
|
||||
που το βρισκω??και ποσο λιγο εννοεις; ?/L;
|
||||
|
||||
ψαξε βρε στις κατεψυγμενες θα βρεις καλης ποιοτητας σκουληκι
Τωρα για την τυρφη τι να σου πω στο νερο της αλλαγης σου βαλε τοση ποσοτητα ωστε να χρωματισει το νερο (τα χουμικα θελουμε ... ) νερακι πιο κρυο απο του ενυδρειου και βλεπεις |
|
||||
|
||||
Οκ ΧρηστοςΠ..
|
||||
|
||||
Μετρήσεις νερού... υπάρχουν;
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|