07-12-17, 23:10 | #1 |
Στήσιμο ενυδρειου
07-12-17, 23:10
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
Καλησπέρα παιδια.Στήνω απο την αρχη ενα ενυδρειο 200λτ.Τρεχει περίπου μια εβδομαδα.Το εχω μπολιάσει με βιολογικό υλικό απο το παλιό μου.Οι μετρήσεις του ειναι καλές.Προς το παρών φιλοξενεί γκαπι.Εχω μεσα επίσης εχινοδωρους,βαλισινεριες,κρυπτοκορινες,ανουβιες και σπαθοφυλλο. Θελω να ρωτήσω:
1)Αλλαγη νερου να κανω τωρα που κλείνει εβδομαδα ή να περιμενω να ανέβουν τα νιτρικά πρώτα; 2)Λιπάσματα ποτε να ξεκινήσω να βάζω;Ενα γενικό μια φορα την εβδομαδα,easy life carbo καθε μερα και κάποιες ταμπλέτες στις ρίζες σκέφτομαι να βάλω. Ευχαριστω εκ των προτέρων.
|
|
||||
|
||||
1)Αλλαγη νερου θα κανεις καθε εβδομαδα με δεκα ημερες.
2)Τα φυτα που εχεις δεν νομιζω να χρειαζονται υγρο λιπασμα,ταμπλετες βαζε (φυσικα οχι στην ανουμπια).
|
||||
|
||||
Το σπαθιφυλλο το έχεις μέσα στο νερό?
|
|||
|
|||
λαθος έγραψα microsorum pterotus ειναι οχι σπαθοφυλλο.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο ενυδρειου 60 lt | Annoulini | Αρχάριοι γλυκού νερού | 127 | 29-02-16 13:52 |
Στήσιμο ενυδρειου | fotis_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 17-08-15 16:05 |
Στήσιμο 2ου ενυδρειου-απορία!! | leonidas87 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 13-03-14 20:08 |
Στήσιμο ενυδρειου ..τα φωτα σας | gergioz | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 82 | 07-07-13 17:44 |
στήσιμο κοινωνικού ενυδρειου με μονομάχο | frits | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 17-12-06 12:19 |