|
||||
|
||||
ΓΕΝΝΗΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΥΕΑΗ!
Χθες το πρωι κοιταω στο ενυδρειο μου και τι να δω!!Η εγκυος γκαπινα στυλακι και απο το φυτο να ξεπροβαλλουν τα γκαπακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Οπως με συμβουλεψατε στο προηγουμενο post μου για γκαπογεννα δν χρεισημοποιησα γεννηστρα.ολα χερουν ακρας υγειας και προς μεγαλη μου εκπληξη παρατηρω οτι τα ενηλικα αντι να τα κυνηγανε τα αγνωουνΝα μου ζησουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
αντε αφου εγινε η αρχη σε λιγο δεν θα ξερεις τι να τα κανεις....
|
|
||||
|
||||
να σου ζήσουν !!!!!
|
|
|||
|
|||
Να σου ζήσουν
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστω πολυ !!!!! ακομα να συμπληρωσω οτι ειναι 10η γεννα που εχει συμβει στο ενυδρειο μου και η γκαπινα ειναι ψαρακι που εχει γεννηθει στο ενυδρειο μου ,αλλα δν παυω καθε φορα που βλεπω καινουρια γκαπακια να πεταω απο τη χαρα μου
|
|
||||
|
||||
Να σου ζησουν!Αντε να γεμίσει και η Κέρκυρα guppy! :P
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Να σου ζήσουν τα ψαράκια σου.
Θέλουμε φωτογραφίες |
|
||||
|
||||
Να σου ζήσουν!!! Κι εγώ έτσι χαιρόμουν στην πρώτη γέννα, και τώρα τα βρίζω: πάλι γέννησε η ξεσαλωμένη;;;
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
ευχαριστω πολυ,θα ανεβασω οσο πιο συντομα μπορω φωτογραφιες
|