|
||||
|
||||
Denitrator.Την γνωμη σας
Ξερει κανενας ποσο 8α βγει ενα καλο denitrator για ενυδρειο 330 λιτρα?Ειχα σοβαρο προβλημα με νιτρικα (ταιζα αρκετα)αλλα τα κατεβασα αρκετα,εχω γυρω στα 20-25 απο τα 160+ που ειχα.Σκεφτομαι να βαλω για να μην εχω ξανα το ιδιο προβλημα στην πορεια.Τη λετε και εσεις?
|
|||
|
|||
Εγώ δεν θα έβαζα ποτέ.
Δεν μπορείς να βάλεις με κάποιο τρόπο chaeto?
|
||||
|
||||
Μπορω μεσα στο ενυδρειο μεσα σε γενηστρα μεγαλη.Αλλα περιμενω να μου στειλουνε.Λες να μην χρειαστη αν βαλω chaeto?
|
|||
|
|||
20-25 που έχεις δεν είναι και τόσο τρομερό.
Και μπορείς και άλλο να την μειώσεις. Τσέκαρε λίγο την κυκλοφορία σου, για να δουλέψει ο βράχος στο 100% και δες τι μπορείς να κάνεις και με τις αλλαγές νερού. Με την chaeto πιστέυω να δεις αποτέλεσμα.
|
||||
|
||||
Ok ευχαριστω
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΤΩΣIΜΟ DENITRATOR | floridis | Εξοπλισμός παροχής ιχνοστοιχείων | 1 | 18-09-10 21:01 |
Η γνωμη των Ειδικών | Mikepap | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 03-04-08 00:16 |
Προβλημα Denitrator Aqua Medic 400 | niar71 | Εξοπλισμός παροχής ιχνοστοιχείων | 10 | 11-01-07 08:38 |
Κατασκευή Denitrator | george_grat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 06-06-06 21:30 |
DIY denitrator | johnny98130 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 05-08-03 17:35 |