|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Χρυσοψαρα ενα παιδικο απωθημενο-210ltr
Ειδος ενυδρείου: Rimless DIY
Διαστάσεις: 70 * 60 *50 Όγκος: ~210ltr Ποικιλιες χρυσοψαρων: 2 comet, 2 shubunkin Φυτά: Anubia Barteri,echinodorus ,egeria densa,ντοματια,bacopa caroliana Διακοσμητικά υλικά: 2 Ξύλa moorwood, άμμος χαλαζιακή μπεζ,πετρες Εξοπλισμος Φωτισμού/watt: 1 led προβολεας osram 50w 3000k Διάρκεια φωτισμού: 9 ώρες Μέσα Φιλτράρισματος/αποδόσεις: sump με σφουγγαρια,υαλοβαμβακα,μακαρονια,siporax,oθονη ATS!Aντλια επιστροφης eheim compact 2000 Λίπανση: - Παράμετροι: PH: 7,6 Γενική σκληρότητα (GH): 18 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 7 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 5-20 Αλλαγές νερού(% και συχνότητα): 60% ανά 7 ημέρες. Φωτογραφίες:
|
||||
|
||||
Παρα πολυ ομορφο.
Μπραβο.
|
||||
|
||||
ωραιος!
να σου ζησουν! τωρα ειναι πολυ μικρα, αργοτερα θα χρειαστουν σιγουρα μετακομιση , λογω μικρου μηκους του ενυδρειου. |
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο και όπως φαίνεται ζουν σε καλό περιβάλλον.
να ξέρεις όμως πως θα μεγαλώσουν αρκετά και τα 70 εκατοστά δεν θα τα χωράνε. Και καμάρι να μη τα χωράνε γιατί αυτό σημαίνει πως ζουν καλά. Θα πρέπει να σκεφτείς για κάτι πιο μακρύ
|
||||
|
||||
Πολυ ωραιο το ενυδρειο, μεγεια!
Και πολυ ευστοχος ο τιτλος...ειναι μαλλον για τους περισσοτερους ενα παιδικο απωθημενο η σωστη διατηρηση χρυσοψαρων... Γιατι απο λαθος διατηρηση εχουμε δοκιμασει...εξου και το απωθημενο! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Eπειδη εχεις δικιο σιγουρα θα τους κανω ενα μεγαλυτερο σπιτι οταν μεγαλωσουν
|
||||
|
||||
Ωραίος, μου αρέσει αυτό, δείχνει ότι νοιάζεσαι για αυτά τα όμορφα ψάρια Μπορούμε να έχουμε καμία πληροφορία ή έστω μερικές φωτογραφιες από την οθόνη ATS που γράφεις εδώ? Διόρθωσε αν υπάρχει ακόμα η δυνατότητα την λέξη "υαλοβάμβακας" και βάλε στη θέση του το "ενυδρειακο βαμβάκι" Θέλω να πιστεύω ότι έχεις το δεύτερο, έτσι? Βλέπω φυσαλίδες στο υπόστρωμα?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Φιλε μου ολοι ξερουμε τι ειναι ο υαλοβαμβακας σε ενυδρειο.Περιτοο να διορθωσω κατι ασε που δε μπορω.Οχι δεν ειναι φυσσαλιδες στο υποστρωμα.
|
|||
|
|||
Στην άμμο κυανό είναι αυτό;
|
|
||||
|
||||
Ναι κυανο ηταν τωρα το φαγανε τα ψαρια....
|
|||
|
|||
Αφού ξεκαθαρίσαμε ότι σε 4,5,6 χρόνια που θα μεγαλώσουν τα ψάρια θα πάνε αλλού () για πες καμιά λεπτομέρεια για τον φωτισμό, ποιος προβολέας είναι;
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ο προβολεας ειναι της οσραμ 50w led SMD με ψυκτρα 3000 k.Πολυ ικανοποιητικο φως και ομορφο οπτικο αποτελεσμα,πολυ φυσικο.
|
||||
|
||||
Για τον κάθε νέο που αρχίζει να ψάχνεται και μαθαίνει με τα ενυδρεία το είπα περισσότερο, επειδή ότι γράφουμε, μένει και διαβάζεται, όχι για τους παλιότερους που γνωρίζουμε ότι δεν βάζουμε τον κοινό υαλοβάμβακα στα ενυδρεία μας. Μονό για αυτό έκανα την αναφορά αυτή
|
|
||||
|
||||
Στολιδι το ενυδρειο!
|
|
|||
|
|||
Παίζει κανένα Link;
|
|
||||
|
||||
Οριστε και το λινκ
http://www.led1.de/shop/lng/en/ledva...ght-black.html
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ροη για χρυσοψαρα.. | achisael | Χρυσόψαρα | 2 | 08-01-11 14:17 |
Φορος τιμης στο παιδικο ενυδρειο μου | johns741 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 29-12-10 15:43 |
τα χρυσοψαρα μου!! | Marilenaki | Χρυσόψαρα | 16 | 14-09-09 13:18 |
χρυσοψαρα+??? | dinos99 | Χρυσόψαρα | 22 | 02-11-07 15:43 |