|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι, θα πάρω από ένα φίλο ένα Ριο 400 έχει διαστάσεις 1.50*50*60 αν θα το βάλω στο ασανσέρ να στηρίζετε στη μια πλευρά του όρθιο θα δημιουργούσε πρόβλημα;Πόσο μεγάλο ρίσκο είναι;ή να το ανεβάσω 2 ορόφους χερατα.
Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Πως να σου προτείνει κάτι ασφαλές κάποιος?
Θα έλεγα εξαρτάται από τον χειρισμό και την κατάσταση του ενυδρείου. Με τον ίδιο τρόπο είχα μεταφέρει λίγο μικρότερο εργοστασιακό ενυδρείο χωρίς πρόβλημα. Καλή επιτυχία! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το δικό μου το 400αρι μπήκε όρθιο σ ασανσέρ.εβαλα φελιζολ κατω βεβαια ,μετα μονος μου το εσυρα στο δωματιο.ε μετά ήρθε ένα φίλος κ το ανέβασα στην βάση.θελει προσοχή.αν το ξανάκανα θα το τύλιγα μ bubbles.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ !!!!!
Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Το χω κάνει με μεγαλύτερο.Για να είσαι σίγουρος κέρασε κανένα καφέ και ανεβάστε το με τις σκάλες.Δεν είναι και τόσο βαρύ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλτο στο ασανσερ, αφου τοποθετησεις κατω απο τη γωνια που θα ακουμπαει φελιζολ και δε θα παθει τιποτα, συμφωνα με την προσωπικη μου εμπειρια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταφορα 60 Lit σε 120 Lit | arkas | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 0 | 22-08-17 08:45 |
μεταφορα βραχου | dim orestiada | Θαλάσσια Βιολογία | 3 | 22-11-10 16:33 |
μεταφορα βραχου | Vasilis | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 18-12-04 01:04 |