|
||||
|
||||
![]()
Ολα κυλουν τελεια οι μετρησεις τελειες καμια απωλεια απο το Μαιο που τρεχει το ενυδρειο παρολα τα λαθη. Μια μονο ασθενεια στα στερμπαι που ειχα πριν 2-3 μηνες και τιποτα αλλο μετα. Τα πιο ευαισθητα ψαρια που εχω τα εσπει τα πανε μια χαρα και ξαφνικα η νεοεισαχθησα θυλικια απιστο (2-3 εβδομαδες περιπου) δεν κολυμπαει και την παιρνει το ρευμα. Ο αρσενικος προσπαθει να την συνεφερει (!!!).
Εφτιαξα προχειρο ενυδρειο νοσοκομειο με προχειροτατη φιλτρανση ομνιπουρ και βιταμινες..... Εδω ειναι πριν βγει απο το κυριως ενυδρειο.... https://youtu.be/DzyhlBElSeg Τι επαθε? Μπορει να κουβαλαγε καποιο μικροβιο? Ολα τα υπολοιπα ζωντανα του ενυδρειου μου ειναι μια χαρα.... γαριδες απιστο κορι εσπει. Εχω σαστισει.... ------------------------- Η τελευταια προσθηκη ηταν η κανελλα κευλανης. Την εβγαλα και στη μια μερια της μυριζε καπως... ηταν μεσα 2 βδομαδες. Ξερω οτι δεν φαινεται σημαδι και ψαχνω και τα υπολοιπα ψαρια και δε βλεπω τιποτα...
The aim of the wise is not to secure pleasure, but to avoid pain. Aristotle Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη WiSe : 17-02-18 στις 19:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
και ξαφνικα σκοταδι | στελιος προεδρου | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 30-12-14 21:13 |
ο σκυλος μου επαθε ριξη χιαστων.... | eimaste aR21rwstoi | ¶λλα ζώα | 27 | 15-01-11 22:23 |
τι επαθε!!!!!!!!! | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 21-10-07 22:15 |
παιδια για δοστε μου τα φωτα σας στο τι επαθε και των εχασα | muthos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 02-05-07 17:24 |