|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σε 60 λίτρα με 2 Fancy Χρυσόψαρα και εξωτερικό φίλτρο Dophin Astro 2202, μπορώ να βάλω και ένα Fluval 206 που έχω και να προσθέσω άλλο 1 ή 2 ψαράκια; Δεν έχω δυνατότητα για νέο ενυδρείο (ψάχνω στις αγγελίες) οπότε με το υπάρχον θα ήταν οκ αν γεμίσω Siporax στο Fluval και το βάλω και αυτό; Δεν τίθεται θέμα "πλυντηρίου" γιατί το Dophin τρέχει με Spray Bar και δεν δημιουργεί μεγάλη κυκλοφορία μέσα στο ενυδρείο. Θα είμαι οκ ή απλά χρειάζομαι έξτρα χώρο και δε θα παίξει κάποιο ρόλο αφού το ενυδρείο είναι μικρό για περισσότερα Χρυσόψαρα;
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αθόρυβο φίλτρο για ενυδρείο 240 λίτρα με χρυσόψαρα | tolisn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 39 | 12-07-16 20:33 |
110 λτ χρυσόψαρα | bouldoza | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 3 | 22-06-10 20:01 |
φίλτρο γλυκού σε φίλτρο θαλασσινού | nikman | Φίλτρανση | 6 | 31-07-08 14:46 |
χρυσόψαρα ή τι; | garfield | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 14 | 17-04-07 12:00 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |