|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχει δοκιμάσει κάποιος από εσάς τα φυτά της tropoca που είναι σε κυπελλακι?...αυτά που έχουν λίγο νερό μέσα και είναι αεροστεγώς κλεισμενα....αν ναι τι επιτυχία είχαν?
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα,
Δεν έχουν νερό μέσα αλλά ένα ειδικό τζελ. Είναι λίγο ακριβά αλλά έχουν μέσα μεγάλη ποσότητα ανάλογα το φυτό και σε καλή κατάσταση χωρίς άλγες. Απλά ξεπλένεις τις ρίζες από το τζελ και φυτεύεις. Γενικά αξίζουν γιατί έχουν όπως είπα αρκετή ποσότητα.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Εάν είχαν μείνει πολύ καιρό και δεν ήταν "φρέσκα" τότε ίσως να υπήρχε αλλοίωση ή να πηρες κυπελλακι που το γέμισε κάποιος και στο πούλησε για tropica.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Εάν έχεις θα με τα φυτά σου τότε άνοιξε ένα νέο θέμα με παρουσίαση του ενυδρείου σου και με φωτογραφίες.
|
||||
|
||||
![]()
Ολες οι εταιριες τη συγκεκριμενη συσκευασια, κυπελακια οπως τα αναφερεις , εχουν μεσα ενα υγρο τυπου gell..
To οτι δεν πανε καλα τα φυτα σου δεν οφειλεται στην εταιρια ή συσκευασια ειναι θέμα δικο σου, μπρορεις να παρεις ενα κατεστραμενο φυτο, και εφοσον εχεις σωστες παραμετρους μπορείς να το μεγαλωσεις σωστα και γρηγορα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tropica, πώς να χειρίζεστε νέα φυτά. | ineth | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 1 | 22-11-13 11:50 |
Tropica/sitemap | maikl | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 23-10-10 08:27 |
Kαινύργια φυτά απο την Tropica | Τσιόνογλου Σταύρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 07-06-10 12:44 |