|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά απο προμήθεια νέων ενυδρειων για τις λίμνες τις Αφρικής, μου περίσσεψε το 1.60*0.50*0.40 , το οποίο θα ηθελα να το κάνω κοινωνικό φυτεμένο.
Έχω μπουκάλα co2 και τα συναφή.... Μου αρέσουν τα platy,τα danio, τα neon tetra, τα corydoras, γαρίδες, Μπορείτε παρακαλω να με καθοδηγήσεις στο συνδυασμό των έμβιων...? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα. Τα ψαρια που αναφερεις εδω εχουν διαφορετικες απαιτησεις σε νερο. Θα το επεξεργαζεσαι καθολου; Για ποια κορυ λες; Και για ποιες γαριδες επισης; Το 40 που λες ειναι το υψος του ενυδρειου; Τι φωτισμος υπαρχει;
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα, εχω και τη δυνατοτητα αντιστροφης οσμωσης...κυριως θα ηθελα να μου προτεινετε συνθεσεις εμβιων.. (40 εκατοστα το υψος ναι..)
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις μεγαλο ενυδρειο και οι μελανοταινιες ειναι μια ακομη επιλογη,το χεις σκεφτει;μεγαλυτερα ψαρια
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό 180 lt | Stefanos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 01-03-15 22:15 |
Κοινωνικό 2 | leandros69 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 40 | 30-08-14 09:39 |
Κατασκευη ενυδρειου με γυψωσανιδα κατω απο σκαλα(βιοτοπικο Malawi 320lt) | Andreas434 | Malawi | 40 | 25-05-13 22:40 |
Κοινωνικό... | johnjohn21 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 31-01-11 12:50 |
96 lt Κοινωνικό | Iann_is | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 22-02-08 00:51 |