|
|
||||
|
||||
![]()
Μονομαχοενυδρειο 130 λίτρα καθαρά.
Εξοπλισμός: Γυαλα 115*33*42 εκατοστά Φίλτρο εσωτερικό 700 λίτρα/ωρα 2 λάμπες φθορισμού 2*24watt Θερμοστατης 150 watt στους 26 βαθμους. Ρουτίνες: Αλλαγή νερου 30% την εβδομάδα και καθε δευτερη εβδομαδα 60%. Λιπανση: ιχνοστοιχεία και φωσφορος 1 φορα καθε 3 ημερες. Διαρκεια φωτισμού 9 ωρες την ημερα. Τάισμα 2 φορες την ημερα. Ζωντανα: 1 betta crowntail αρσ 2 betta θηλυκά 2 sae (θα προστεθούν αλλα 3 ) 5 applesnail Αρκετα ramshorn και trumbet snails Φυτα: Sesiflora, κερατοφυλλο , egeria densa , λευκοκεφαλα , lutwigia Διακόσμηση: Λεπτοκοκκο χαλικι , πετρες , ριζα (περιμενω σχόλια και παρατηρήσεις ) ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το LG-H500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό λέγεται άπλα.... Μπράβο σου και να είναι μάθημα για άλλους!
Ωραίο και το στήσιμο! Τα ξύλα απο την μητέρα φύση? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
μπράβο Κώστα !!!
πολύ όμορφο το ενυδρείο κ οι κάτοικοι ![]() τέτοια ενυδρεία χρειάζονται οι μονομάχοι ![]() ανέβασε καμιά γενική με μεγαλύτερη ανάλυση να χαρούμε κ τις λεπτομέρειες. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλο,και το scape παρα πολυ ομορφο....!!
Ειδικα το ξυλο φοβερο! Ηθελα να ρωτησω γτ 9 ωρες φωτισμος? 2 φορες ταισμα δεν ειναι λιγο? Θερμοκρασια γτ την κρατας τοσο ψηλα? Φιλικα παντα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το LG-H500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Στάλθηκε από το LG-H500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Στάλθηκε από το LG-H500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πωλούνται σαλιγκάρια ramshorn blue Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gordon : 29-04-17 στις 19:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ρωταω καθαρα απο περιεργεια αλλα και απο καταναλωσεις και στα 2 στοιχεια περισσοτερο...αλλα και για τις εποχες θα ελεγε καποιος...
Για τα φυτα πιστευω οτι ειναι πολυ το 9ωρες (φιλικα παντα) επισης μιας και ριχνεις και λιπασματα προσεχε μην και σου κανει εξαρση η αλγη... Στο δικο μου με 6 ωρες στην αρχη και πλεον με μαξ 8 αλλα με 3 ωρες στο φουλ τα φωτα πανε μια χαρα τα φυτα(περλινγκ κτλ) επισης για την θερμοκρασια που σου ανεφερα πριν ειδα μιας και δεν το εχω με το συγκεκριμενο ψαρακι http://www.seriouslyfish.com/species/betta-splendens/ Οτι ειναι απο 22-30 για αυτο μου φανηκε πολυ.... Στην φυση θα επαρκουσε ![]() ![]() ![]() Φιλικα παντα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
το καπάκι πως το έκανες ? μπορείς να δώσεις μερικές πληροφορίες ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το LG-H500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πωλούνται σαλιγκάρια ramshorn blue Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gordon : 29-04-17 στις 19:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρείο το πήρες έτοιμο ή το κατασκεύασες ?
το εσωτερικό φίλτρο καλύπτει ικανοποιητικά όλο το μήκος σε κυκλοφορία ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta spleder aquarium | Apollwnas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 19 | 18-03-10 18:35 |
eheim long-term Co2 test | gleboukas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 21-12-09 15:44 |
Προετοιμασια betta aquarium | apolonistis | Bettas | 8 | 25-10-09 18:30 |
Το Εγκαινιάζω !!! - Betta Aquarium | crazyio | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 01-12-06 20:57 |