|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Στις 19/1/17 αγόρασα το συγκεκριμένο εσωτερικό φίλτρο.
Λόγω έλλειψης χρόνου, το κράτησα στο κουτί σχεδόν 2 εβδομάδες κ μετά το τοποθέτησα στο ενυδρείο. Έβαλα ελαφρόπετρα για βιολογικό υλικό κ σφουγγάρι πριν κ μετά. Από την πρώτη στιγμή η φτερωτή κάνει αρκετό θόρυβο. ¶νοιξα λίγο τις τρύπες του spray bar για να μειωθεί η ένταση της ροής κ μειώθηκε κ ο θόρυβος αλλά παρέμεινε ενοχλητικός. Το έστειλα πίσω στο κατάστημα για έλεγχο κ ενώ αρχικά μου είπαν ότι δεν ακούγεται καλά μετά από 2-3 μέρες μου το έστειλαν πίσω λέγοντας ότι δεν έχει πρόβλημα, ότι αυτή είναι η ποιότητα της συγκεκριμένης εταιρίας, ότι θα έπρεπε να χρησιμοποιώ μόνο το σφουγγάρι που δίνει κ όχι ελαφρόπετρα κ να πάω σε άλλη μάρκα αν θέλω κάτι καλύτερο. Σήμερα η κατάσταση είναι αυτή που "ακούγεται" στο βίντεο Έχει κανείς το συγκεκριμένο φίλτρο να μου πει εντυπώσεις ? Μπορώ να κάνω κάτι για να μειώσω τον θόρυβο ? Μπορεί να θεωρηθεί προβληματικό κ να αλλαχθεί στην εγγύηση ? Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί εντός του σπιτιού |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εσωτερικό φίλτρο | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-07-08 10:57 |
CO2 και εσωτερικό φίλτρο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:55 |