|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σας έχω ένα ενυδρείο 200λίτρα και έχω 10 ψάρια
2 αγγελοψαρα 1 σκαλαρι 1 ινδιάνικη 1 μολλυ 1 πλατύ 1 γκουραμι 2 rozy barb 1 μπαρμπούς χρυσ Τα τεστ μου εδειξαν: Ph=8 Gh=8 Kh=7 No2=0,0mg/l No3=0,0mg/l Είναι σωστά η οχι και τι πρέπει να κανω; Ευχαριστώ πολύ γιαννης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες φίλε μας.
Και ο συνδυασμός ψαριών αλλά και οι μετρήσεις πιστεύω πως δεν είναι σωστές. Τα ψάρια δεν είναι συμβατά μεταξύ τους, είναι σε λάθος ομάδες και κάποια από αυτά δεν είναι σε νερό με τις απαραίτητες παράμετρες. Τα τεστ είναι υγρά ή χαρτάκια ; Πόσο καιρό λειτουργεί το ενυδρείο και πως το έστρωσες ; Μου κάνει εντύπωση που τα νιτρικά (ΝΟ3) είναι 0 και αυτό με φοβίζει μήπως δεν είναι στρωμένο. Τεστ αμμωνίας έχεις κάνει ; Για κάποια από τα ψάρια το PH είναι υψηλό όπως και η GH
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς μας ήρθες
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Γιαννη.
Θα ηταν καλο να εκανες μια κανονικη παρουσιαση του ενυδρειου συμπληρωνοντας την αντιστοιχη φορμα. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42398 Για τα ψαρια αφου εισαι ενημερος πλεον οτι ειναι λαθος τα παντα, καλο θα ηταν να ξεκινουσες να τα διορθωνεις. Κανε και την παρουσιαση για να το δουμε αμεσα το θεμα. Τα σκαλαρια και τα αγγελοψαρα ειναι το ιδιο πραγμα και πρεπει να φυγουν αμεσα απο το ενυδρειο. Τα υπολοιπα αναλογα και με το τι θα επιλεξεις να κανεις με το νερο (επεξεργασια ή βρυση) τα βλεπουμε. Το ενυδρειο απο τις τιμες των τεστ φαινεται αστρωτο (ανεβασμενο ΝΟ2) και πρεπει επειγοντως να παρεις και τεστ για αμμωνια (ΝΗ3/ΝΗ4). Δεν ειναι λογικο να ειναι αστρωτο το ενυδρειο ενω λειτουργει τοσο καιρο. Στις αλλαγες βαζεις αντιχλωριο; Το φιλτρο και τα υλικα του τα καθαριζεις με νερο βρυσης; Κανε πολυ ελαφρια ταϊσματα, εως και καθημερινες αλλαγες και μετρησεις (ΝΗ3/4, ΝΟ2&ΝΟ3). |
|
|||
|
|||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:40—50—100 Όγκος:200l Κατηγορία:γλυκού νερου Φυτά:καθόλου Ψάρια / ¶λλα είδη:ψάρια μόνο τα έχω πει Διακοσμητικά υλικά:2 ξύλα.1 αμφόρεα.2 πλαστικά φυτά Ένα πλαστικό διακοσμιτικο ακόμα.χαλίκι. Φόντο:εικόνα βυθου Φωτισμός:φθορίου λαμπα Διάρκεια φωτισμού:8-10 ωρες Φιλτράρισμα:aquel turbo filter 1000l/h Θερμοστάτης:ναι Λίπανση:οχι Παροχή CO2:οχι Παράμετροι: pH:8 Γενική σκληρότητα (GH):8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):7 Αμμωνία (ΝΗ3): - δεν έχω τεστ Νιτρώδη (ΝΟ2):0 mg Νιτρικά (ΝΟ3):0 mg Αλλαγές νερού:10-15 μερες Θερμοκρασία:27 ¶λλες πληροφορίες: - Φωτογραφία: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης σ : 31-03-17 στις 22:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
είναι σωστό για πλέκο? | dimitris_s | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 12-01-13 23:55 |
Αναπτύσετε ζωή αλλα δεν ξέρω τι είναι | mhxninja | Θαλάσσια Βιολογία | 4 | 19-09-11 18:38 |
Βοήθεια δεν ξέρω τι είναι... | kapsok | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 09-01-11 16:39 |
Τελικά ποιό είναι σωστό???? | fitos100 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 3 | 09-01-10 11:47 |
είναι σωστό το πάχος αυτό; | roti | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 20-02-08 23:37 |