|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από πολύ καιρό και καθώς είναι ντροπή να μην έχω δείξει το δικό μου ενυδρείο, αποφάσισα πλέον αφού έχω και χρόνο να κάνω την παρουσίαση του
Πληροφορίες: ΧΡΥΣΟΨΑΡΑΔΙΚΟ Ειδος ενυδρείου: ΚΡΥΟΥ ΝΕΡΟΥ Διαστάσεις: 120*45*55 Όγκος: 240L περίπου Ποικιλιες χρυσοψαρων: 1 comet, 4 common, 1 black moor ¶λλοι συγκάτοικοι : όχι αν και το σκέφτομαι για applesnails Φυτά: ΠΟΘΟΙ Διακοσμητικά υλικά: Λευκή χαλαζιακή άμμος, βότσαλακια και δύο ρίζες Φόντο: Η μπίχλα οχαχαχα Εξοπλισμος Φωτισμού/watt: δύο φωτιστικά δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή τα watt (είμαι και κούτσαυλος) Διάρκεια φωτισμού: έξι ώρες με χρονοδιακόπτη Μέσα Φιλτράρισματος/αποδόσεις: ένα eheim 2215 (620 l/h) ένα astro 2212 (1300l/h και καλά) Μέσα Θερμανσης: αν χρειαστεί υπάρχει ένας θερμαντήρας jaeger Μέσα Ψύξης: ανοικτό καπάκι και ανεμιστηράκια (δυστυχώς το καπάκι του ενυδρείου είναι αλουμινένιο όποτε ούτε συζήτηση για τρύπημα) Λίπανση:οχι Παροχή CO2:οχι Παράμετροι: pH: 6,5 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0-25 (μετά γίνεται αλλαγή νερού) Αλλαγές νερού(% και συχνότητα): 60% κάθε πέντε ημέρες Θερμοκρασία (μέση τιμή): 19 ¶λλες πληροφορίες: Είμαι τρελός για τα ψάρια μου!!!! Φωτογραφία(ες): |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Online άρθρο: '' A Brief History of Victorian Goldfish Globes and Goldfish-Hawkers'' | sarpijk | Χρυσόψαρα | 5 | 11-06-16 22:31 |
goldfish (shubunkin) | shubunkin555 | Χρυσόψαρα | 22 | 10-05-12 21:07 |
ranchu goldfish | janickrules | Χρυσόψαρα | 3 | 06-04-12 17:50 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |