|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πηρα αποφαση να ξεκινησω 2 γαριδάδικα νανο. Έπειτα από έρευνα της αγοράς κατέληξα να πάρω 2 γυάλες 35 λιτρων διαστάσεων 40*32*28. Τα ενυδρεια τα πηρα μόνο γυάλες και τώρα ξεκινάω την αγορα του εξοπλισμού.
Για φίλτρανση επέλεξα κρεμαστα φίλτρα και συγκεκριμένα το eheim liberty 75. Απο θερμοστάτη πήγα σε jager 25watt οι οποιοι θα ελεγχονται απο STC-1000 Φωτιστικο δεν εχω επιλεξει ακόμα αλλά σκέφτομαι κάτι σε led. Και οι 2 γυάλες θα έχουν παροχή CO2 και θα φυτευτούν με γρασιδάκι (ακομα δεν εχω καταληξει σε ποιο είδος). Εχετε κάτι να μου προτείνετε σε φωτιστικό ? Σκεφτομουν κάτι τετοιο..... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσαρμογή νεων ψαριων & διοξειδιο. | johnreta | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 20-11-15 15:01 |
προσθεση νεων ειδων σε 110L-ερωτηση | redman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 19-03-14 01:20 |
echinodorus-κλαδεμα νεων φυτων.τι και πως? | Μικρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 01-08-08 20:56 |
Αναγνωριση Νεων Ενοικων... | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-12-05 12:08 |