|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
χθες ο αδερφος μου βρηκε στο δρομο ενα τραυματισμενο κιρκινεζι. δεν αιμορραγουσε ουτε φαινοταν να εχει καποια πληγη παρα ενα μαλλον σπασμενο φτερο.
το επιασε με τη βοηθεια ενος παλτου για να μην τον τραυματισει το πτηνο στην προσπαθεια του να ξεφυγει και το μετεφερε στο σπιτι. με ενημερωσε για το περιστατικο και απευθυνθηκα στη σελιδα του κεντρου περιθαλψης αγριων ζωων. http://www.ekpazp.gr/multi158/ τον ενημερωσα με τη σειρα μου τι πρεπει να κανει....να ξεδιψασει το πουλι, να μη προσπαθησει να το ταισει και να το κρατησει σε ενα χαρτοκουτο με τρυπες για εξαερισμο και εφημεριδες για να απορροφουν τα περιττωματα του. επειτα ηρθα σε επαφη με καποιον απο το κεντρο μεσα απο τα τηλ της σελιδας και συμφωνησαμε να σταλει το πτηνο με το κτελ στη θεσσαλονικη. ετσι κι εγινε και ηδη το γερακι απο το μεσημερι βρισκεται στα εμπειρα χερια των κτηνιατρων. αισιοδοξουμε οτι ολα θα πανε καλα... τα παραθετω γιατι ειναι καλο να ξερουμε ολοι μας πως με 2-3 απλες κινησεις μπορουμε να σωσουμε ενα καταδικασμενο πλασμα. λεπτομερειες στην ιστοσελιδα του κεντρου. (πρωτες βοηθειες για πουλια http://www.ekpazp.gr/multi158/index....mid=57&lang=el )
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 07-08-15 στις 11:10 |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() " Απομένει να επικοινωνήσετε με το Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Αγρίων Ζώων (Ε.Κ.Π.Α.Ζ.) ή την ANIMA για περισσότερες οδηγίες." ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ειστε ωραιοι..
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε παιδια
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ, ΕΥΓΕ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αδερφέ του κύριου Πάνου αλλά και κύριε Πάνο (Αλέξανδρε
![]() δεν ξέρω τί να πώ!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|