|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Χαιρετώ τη παρέα!
Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα νέο μου project. Διαστάσεις: 62W x 39D x 52H in cm. Όγκος: 90L Κατηγορία: Γαριδάδικο Φυτά: Anubias, Cryptocorynes, Riccia, Christmas & Java Moss, Java Ferns, Ambulia, Subwassertang, Baby Tears Ψάρια / Άλλα είδη: Μόνο CRS Διακοσμητικά υλικά: Υπόστρωμα Fluval Stratum, πέτρες, Malaysian Driftwood, Indian Almond Leaf, Tandora White Mineral Stone, stick κανέλας. Φόντο: Λευκό χαρτόνι πίσω. Θα γίνει σταδιακά όλο το πίσω μέρος christmas moss wall - σε βάθος 1 χρόνου. Φωτισμός: 16W LED Διάρκεια φωτισμού: 6 ώρες (Two-way single switch LED lighting technology; Moonlight function with ‘Blue Only’ option or ‘All Lights’ (RGB) option. Φιλτράρισμα: Top Filter / 550L/hr, εξωτερικό UV water sterilizer Θερμοστάτης: 100W AquaOne Λίπανση: - 4mL Excel κάθε μέρα - 2mL διάλυμα Monopotassium Phosphate (KH2PO4) κάθε μέρα - API Leaf Zone: 5mL κάθε εβδομάδα Παροχή CO2: - Παράμετροι: pH: 6.6pH ενυδρείο ----(Βρύση 7.8pH) Γενική σκληρότητα (GH): 2 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 4 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 0 TDS: 175 Αλλαγές νερού: 5-10 % κάθε εβδομάδα Θερμοκρασία: 22,2 °C - 22, 6 °C Φωτογραφία: ![]() Θα είναι ένα ενυδρείο αποκλειστικά και μόνο για Crystal Reds. Σήμερα μπήκαν οι πρώτες 3 γαρίδες. Το ενυδρείο έχει στηθεί εδώ και κανά 2μηνο περίπου με πρώτες προσθήκες λίγα φυτά. Σταδιακά μπήκαν και άλλα φυτά. Σε βάθος ενός μήνα θα μπουν ακόμα 17 CRS (ίσως και 22 ακόμα). Και κάπως έτσι ξεκινάμε....
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο Γαριδάδικο.... | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 319 | 23-06-22 21:01 |
γαριδάδικο | golf20 | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 24 | 06-03-14 22:34 |
Γαριδάδικο απο το 0 | billos95 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 86 | 26-02-14 22:49 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 06-06-10 06:51 |