|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα και καλό μήνα να έχετε
παιδιά τα φώτα σας θα ήθελα μετά από μια εβδομάδα με πολύ πίεση είδα εχτές στο ενυδρείο μου να έχει πιάσει άλγη καφέ κόκκινη και μόνο πάνω στις πέτρες από λάβα που έχω , αυτό πρώτη φορά συμβαίνει στο ενυδρείο δεν το έχω ξαναδεί , τις πέτρες τις έχω βάλει από το καλοκαίρι και τώρα εμφανίστηκε η άλγη , φωτισμό τον έχω ανεβάσει στις 8 ώρες , από 6 το απόγευμα μέχρι τις 2 τα μεσάνυκτα , αυτό το έχω κάνει κάνα δυο μήνες νομίζω δεν θυμάμαι ακριβώς , λέτε να φταίει αυτό ; Το ενυδρείο δουλεύει τώρα 5 χρόνια περίπου χωρίς κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ . ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με αλγη | gska | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 22-06-13 11:23 |
προβλημα με αλγη | TRYFONAS K. | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 70 | 21-07-12 17:03 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΛΓΗ | HLIASKR | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 40 | 07-10-10 07:33 |
Προβλημα με αλγη | Γιαννης Μ5 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 28-08-10 16:21 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΛΓΗ SOS | cobalt | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-07-08 00:55 |