|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Προβολή απεσταλμένων μηνυμάτων
Χαιρετώ την παρέα,
Είμαι νέος στο φόρουμ και ψάχνομαι λίγο να το μάθω. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Προσπαθώ να βρω τα απεσταλμένα μου μηνύματα, αλλά όταν πηγαίνω στο αντίστοιχο σημείο μου δείχνει 0, ενώ έχω στείλει ήδη κάποιο και δεν μου το εμφανίζει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, |
|
||||
|
||||
κατω απτο πεδιο εισαγωγης κειμενου,εχει ενα κουτακι που λεει "αποθηκευση ενος αντιγραφου στο φακελο απεσταλμενα".
τσεκαρε το και ξαναδοκιμασε δες τη φωτο απο κατω... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αν στείλω δηλαδή το μήνυμα και δεν το τσεκάρω αυτό, το μήνυμα δεν αποθηκεύεται... Ωραία, γιατί εγώ είχα στείλει μήνυμα, δεν το έβρισκα στα απεσταλμένα και μετά ξαναέστελνα. Ήμουν και από κινητό και δεν το είχα προσέξει. Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. |
|
||||
|
||||
ναι αν δεν ειναι επιλεγμενο αυτο δεν το κραταει σαν αντιγραφο στο φακελο σου.
νο προμπλεμ |
|
|||
|
|||
Δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση να είναι σαν μόνιμη επιλογή ?
Είναι ένα προβληματάκι αυτό. Φιλικά |
|
||||
|
||||
υπαρχει.οταν το τσεκαρεις,μενει τσεκαρισμενο.
δεν το κανεις καθε φορα |
|
|||
|
|||
Μια ερωτηση κ εγω.οταν θελω τωρα να απαντησω πχ στον σταυρο ενω εχεις απαντηση πρωτα εσυ πως κολλαω το κειμενο του σταυρου κ μετα την απαντηση μου;;;
|
|
||||
|
||||
πας στο μηνυμα που θες να αντιγραψεις και πατας "quote"
το επιλεγεις μαζι με τις εντολες που εχει στην αρχη και στο τελος του,δεξι κλικ,αντιγραφη,και επικολληση στο μηνυμα που θες να στειλεις. καλα ρεσεις,τοσο καιρο πως γραφετε εδω μεσα? τωρα τα μαθαινετε αυτα? |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
------------------------- Αι στο καλο το καταφερα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔημήτρηςΤ : 29-01-17 στις 13:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Το επόμενο που θα στείλω δεν το κρατάει αυτόματα αν δεν κάνω την ίδια επιλογή ξανά. |
|
||||
|
||||
Στο έφτιαξα εγώ. Για δοκίμασε τώρα.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
δεν το ειχα ποτε αυτο το προβλημα. μια φορα εκανα την επιλογη(πριν χρονια) και απο τοτε δεν ξαναχρειαστηκε ποτε. αφου μπορεσε να κανει κατι ο κλεοβουλος θα πρεπει να εισαι οκ τωρα |
|
||||
|
||||
Ακουλήθησε αυτες τις διαδικασίες
Πινακας ελεγχου Επεξεργασία Επιλογών στο παραθυρο Μηνύματα & Ειδοποιήσεις και τσεκαρεις αυτό Save a copy of sent messages in my Sent Items folder by default
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μείωση αριθμού μηνυμάτων σε μέλη | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 2 | 23-11-06 11:27 |