|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια καλησπερα...εχω πολυ μεγαλο θεμα στο ενυδρειο μου..τα φυτα χαλανε τα μισα και στα αλλα μισα αναπτυξη δεν βλεπω...
Λιτρα ενυδρειου 465 Διαστασεις 110χ60χ80 Ph 7.5 Gh 6 Kh 8 No2 0 No3 0 Αλλαγη νερου 40% καθε κυριακη Χρησιμοποιω και ταμπλετες βυθου και seachem excel και flourish. Ψαρια 14 σκαλαρια και 10 cory και 1 pleco Φωτισμος 1χ 30w 4500k 1x 30w 6000k 2x 30 1000k 8 ωρες ημερησιως Αφου σκεφτομαι να το ξαναγυρισω σε νταμαρι malawi που ειχα καιρο χωρις προβληματα...τι αλλο να κανω; ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου μην απελπιζεσαι!
Ποσο καιρο το τρεχεις? Το υψος ειναι 60cm? 1000κελβιν η 10000? Λιπανση? 14σκαλαρια και νιτρικα 0?
|
||||
|
||||
![]()
Gh 6 ?
Kh 8 ? Μηπως τα λες αναποδα ? No3 0 ??? |
|
||||
|
||||
![]()
60 πλατος και 80 υψος ειναι χειροποιητο...νιτρικα 0 με αλλαγη νερου την κυριακη...το gh και το kh το εγραψα αναποδα ναι...10.000K χ 2 ειναι οι δυο λαμπες μονο...sylvania...
Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Μετρα τα νιτρικα πριν την αλλαγη.Μεγαλο προβλημα το υψος φιλε μου.Δοκιμασε να δεσεις σε μια βεντουζα τις φτερες και ανουμπιες ψηλα γυρω στους 40 ποντους.Θα εχεις αποτελεσμα?Φοβαμαι πως μονο με προβολεις θα κανεις δουλεια.
|
||||
|
||||
![]()
Οι ανουμμπιες ειναι οι μονες που εχουν αντεξει..ολα τα αλλα valiasneria echinodorus cryptocoryne σιγα σιγα χαλανε....αλλαγη και την κυριακη που θα κανω παλι 0 νιτρικα θα εχω..καθε φορα τα ιδια!!θα παρω μπουκαλακι με νιτρικα απο 4ο πετ σοπ μηπως και ςλλαξει κατι...
Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ; | asteris_veria | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 09-12-13 22:32 |
Προβλημα με diy co2 | chrisvari | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 10-02-13 17:42 |
προβλημα... | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 19-09-11 11:28 |
Προβλημα.... | apolonistis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 16-11-09 11:05 |
S.O.S προβλημα | fitilakias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 21-10-06 16:50 |