|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 80x35x50 Όγκος: 125 Κατηγορία: Tanganyika Φυτά: - Ψάρια / ¶λλα είδη: 6 Neolamprologus multifasciatus Διακοσμητικά υλικά: Πετρες Αμμος χαλαζιακη 20% και αραγωνιτης 80% Φόντο: Μαυρο χαρτονι Φωτισμός: 18 watt Διάρκεια φωτισμού: απο της 15:00 εως της 22:00 Φιλτράρισμα: Φιλτρο juwel 500λτ/hr Θερμοστάτης: 100watt συνδεδεμενος με elliwel Λίπανση: - Παροχή CO2: - Παράμετροι: Παράμετροι: Ph: 8.5~ Gh: 19 Kh: 15 NH3/NH4: 0 NO2: 0 NO3: 10~ Αλλαγές νερού: 50lt καθε 15μέρες Θερμοκρασία: 24C ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αμαν
![]() ![]() Χωρισαμε τα τσανακια μας που λενε ![]() Να τα χαιρεσε Ηλια!τοσο μικρα και κανουν τοση "ζημια" ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι οτι και να εχω κανει δεν μπορω να κρατησω το ενυδρειο σε μια normal κατασταση.... Στο ενυδρειο υπάρχουν 2 θηλυκα και 4 αρσενικα δυστυχως......Ετσι τα 2 "κυριαρχα" αρσενικα επιασαν απο μια πλευρα μαζί με ενα θηλυκο....Τα άλλα 2 αρσενικα περνανε δυσκολα......
Η αρχικη ιδέα πάντως ήταν πραγματι να δημιουργηθεί ένα ενυδρείο χωρισμενο στα 2, αν και δεν είχα κάτι τετοιο στο μυαλό μου ![]() ![]() ![]() Στη μεση είχα τοποθετησει κάποιοες πέτρες σαν φυσικο διαχωρισμό αλλά φαίνεται δεν τους εφτανε.... ![]() ![]() Ετσι δημιουργηθηκε η "οροσειρα" στη μέση...... |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Αυτά κοντά στην επιφάνεια είναι τα εξορισμένα αρσενικά? Τρώγε κοχλιούς και βάλε κι άλλα κελύφη. |
|
||||
|
||||
![]()
μπουμπουριστους ε ?? Η καλυτερη μου.....
Και ομως εχει παρα πολλα......Ειναι κατω από την αμμο....Απλα δεν ηθελα να τα ξεθαψω για να μην τους χαλασω την πυραμιδα...... |
|
||||
|
||||
![]()
Τα μούλτι τα απέρριψα (και στράφηκα στα σίμιλις) γι αυτή τους την κακιά συνήθεια
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() "Δε θέλω ούτε να σε βλέπω κατάσταση" Τα άλλα 2 αρσενικά τις τρώνε; |
|
||||
|
||||
![]()
ναι αμα πλησιασουν προς τα κατω πεφτει παντοφλα......
Πρεπει να τα απομακρυνω μαλλον.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
N.multifasciatus κοχυλια. | Charioan | Tanganyika | 17 | 28-05-16 12:28 |
54 l. Multifasciatus | olga | Tanganyika | 51 | 08-02-12 18:26 |
Ενυδρειο για Neolamprologus Multifasciatus | imichal | Tanganyika | 13 | 14-03-08 20:17 |
Neolamprologus multifasciatus | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 19-02-08 23:14 |