|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν το αποφάσισα, αύριο παραγγέλνω το καινούριο μου ενυδρείο και θα ήθελα τη γνώμη σας για τι εξωτερικό φίλτρο να διαλέξω.
Το ενυδρείο θα είναι 1,50μήκος ,62 ύψος και 51 πλάτος.Κάπου 450 λίτρα.Θα έχει το εσωτερικό από τη μάνα του, πρόκειτε για ενυδρείο JYWEL RIO400. Σκέφτομαι το εσωτερικό να το κάνω βιολογικό και το εξωτερικό μισό-μισό. Οι ένοικοί του θα είναι δίσκοι ,μιας και είναι τα αγαπημένα μου και ήδη έχω 3. Από βυθό σκέφτομαι κάτι σε σκούρο. Θα΄θελα γνώμες για το εξωτερικό φίλτρο και για το φωτισμό .Τι λάμπες αφού ΄θα έχει μόνο δύο.Λέω να αλλάξω αυτές του εργοστασίου.Αλλά τι; Θα βάλω και λίγα φυτά , ανθεκτικά βέβαια.Αλλά θέλω ωραίο φως. Όχι έντονο ,λόγω δίσκων αλλά ωραίο. Κάποιος;;
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 26-01-10 22:21 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
φωτιστικο για νεο ενυδρειο με ΔΙΣΚΟΥΣ | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 04:14 |