|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γινεται να λειτουργησει σαν αντλια το φιλτρο; αφου ρουφαει νερο και βγαζει νερο, μπορει να στειλει νερο καθαρο και ετοιμο απο ενα βαρελι 50 λιτρων που εχω ποιο χαμηλα απο το ενυδρειο μεσα στο ενυδρειο;;; ( Εχω παραγγειλει μια αντλια αλλα μεχρι να ρθει πως να γεμισω το ενυδρειο με το ετοιμο νερο
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί αλλά πρέπει να είναι και πιο χαμηλά απ' το βαρέλι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν εχεις το φιλτρο πιο χαμηλα απ το βαρελι, ναι γινεται..
αν ειναι και τα δυο στο πατωμα, δυσκολα ... τουλαχιστον θα ζοριστει να στειλει ολο το νερο. |
|
|||
|
|||
![]()
Που να το σκεφτω. Τωρα ειναι και τα 2 στο πατωμα. Αλλη φορα το βαρελι σε τραπεζακι! Ευχαριστω.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Η αντλια δεν ρουφαει νερο.
Σπρωχνει νερο. Το νερο στο φιλτρο παει με την βαρυτητα. Πρεπει το φιλτρο να ειναι πιο χαμηλα απο το νερο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ναι η οχι στη χρηση φιλτρου απονιτροποιησης?θα ηθελα να ακουσω γνωμες... | kgf12345 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 05-03-12 10:29 |
χρηση σκληρου νερου α.ο για κιχλιδες | savvas27 | Tanganyika | 2 | 08-06-11 12:06 |
αλαγη νερου | stefanos1978 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 17-02-09 22:52 |
χρηση αντιφωσφορου σε ενυδρειο γλυκου νερου | orck | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 06-11-08 07:22 |