|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Έχοντας παλαιότερη εμπειρία απο 450 λίτρα malawi mbuna, αποφάσισα να στησω ξανά μετα από αρκετά χρόνια ένα juwel 200 λίτρα που βρέθηκε στην κατοχή μου. Έχοντας περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά έχω ξεκινήσει ξανά να διαβάζω από την αρχή τα θεωρητικά για να ξαναθυμηθώ! Το ενυδρείο έχει ενα εσωτερικό φίλτρο της juwel με κυκλοφορητή 400λίτρα/ώρα το οποίο κρίνω πως δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσω καθώς δεν επαρκεί. Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει ένα σωστό εξωτερικό φίλτρο γιατί έχω χαθεί με τις τόσες επιπλογές online? Σημειώνω πως προτιμώ τις ηλεκτρονικές αγορές γιατί βρίσκομαι στην Λάρισα. Επιπλέον, αν κάποιος συμφορουμίτης βρίσκεται Λάρισα, Κατερίνη ή Θεσ/νίκη και θα μπορούσε να με προμηθεύσει με μπόλια από το φίλτρο του θα με εξυπηρετούσε πολύ! Ευχαριστώ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Mbuna 200 λίτρα (τελικά Τανγκανίκα) | george140 | Tanganyika | 16 | 11-10-17 19:15 |
Malawi (mbuna) 270 λίτρα | george140 | Malawi | 14 | 03-01-16 13:46 |
Στήσιμο 900 Λίτρα Malawi (τελικά Tanganyika) | billartist | Tanganyika | 32 | 20-10-14 06:34 |
Στήσιμο γαριδοενυδρείου 22 λίτρα | geogo | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 4 | 05-05-11 09:40 |
Συμβουλές για στήσιμο ενυδρείου 100x40x40 160 λίτρα | John-g | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 24 | 19-07-10 21:38 |