|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σας
Θα ήθελα την γνώμη σας για τα πιο κάτω φίλτρα. Τα έχει δικιμάσει κανείς; Απο οτι έχω διαβάσει στο internet τα σχόλια είνει πολύ θετικά. https://fishkeeper.co.uk/product/oce...-and-depurator Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Με το κόστος που ειδα πως έχει, παίρνεις άνετα ένα εξωτερικό φίλτρο.
Για πόσα λίτρα το θες ; Να ξερεις πως τα εξωτερικά είναι ΠΟΛΥ καλύτερα απο τα εσωτερικά
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω και εγω. Καλυτερα εξωτερικο φιλτρο.
Για τι ενυδρειο μιλαμε (λιτρα,κατοικοι)?
|
||||
|
||||
![]()
Εξωφρενικά ακριβό!!
Τι έχει δηλαδή παραπάνω από τα άλλα που ζητάνε τόσα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κι εγώ θα πρότεινα να πάρεις ένα εξωτερικό φίλτρο (το ποιό εξαρτάται από τα λίτρα και τα ψάρια που έχεις) |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά έχω εξωτερικό φίλτρο απλά ροτό την γνώμη σας αν κάνει αυτά που λέει
Το ενυδρείο μου είναι 300 λίτρα αφρικάνικες κιχλίδες Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πήξαμε στους θαυματοποιούς!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνωρίζει κανείς το συγκεκριμένο είδος?? | Coolnick | Σαλιγκάρια | 9 | 02-02-11 13:55 |
Μια συμβουλή κι εδώ... | mariatito | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 14-10-09 12:32 |
Επιλογή σε τύπο αραγωνίτη. | nikman | Θαλάσσια Βιολογία | 8 | 11-08-07 13:09 |