|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα στη παρέα....
Καθώς μου έχει μπει δυνατά το μικρόβιο, και δεδομένου του πνεύματος....(ανήσυχου...) θέλω να κατασκευάσω ένα ενυδρείο μόνος μου....ή μάλλον και με βοηθεια φίλων. Διαστάσεις 1.50*50*50 Σκοπός στέγασης μεγάλων τροπικών ψαριών. Εκτός από τη γυάλα τί ακόμα χρειάζομαι? Φίλτρα ή sump ? Skimmer? Τί διαστάσεις πρεπει να έχουν αυτά? Εσεις έχοντας τόση εμπειρία τί θα μου λέγαται/συστήνατε. Ευχαριστώ Ηλίας. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
200 x 50 x 50 (περιπου) - Αγορά ή ιδιοκατασκευή? | invisiblesurfer | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 26 | 10-11-15 10:53 |
επιλογη για φωτα σε reef 280 λιτρα !! τα φωτα σας | harris samos | Φωτισμός | 13 | 13-06-15 19:47 |
ιδιοκατασκευή ενυδρείου | μιχαλος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 01-04-11 12:29 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |