|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Υστερα απο σχεδον 2,5 χρονια ο μονομαχος μου με αφησε
![]() Ομως η ζωη συνεχιζεται και αποφασισα να ξαναπαρω betta και εδω αρχιζουν τα δυσκολα. Το προηγουμενο ενυδρειο ηταν: 23 λιτρα περιπου καθαρο με ενα μονομαχο ενα σαλιγκαρι nerite εσωτερικη φιλτρανση φυτεμενο. Θα ηθελα Β ο η θ ε ι αααα Τωρα σκεφτομαι να παω σε 60αρι η 80αρι (μηκος φατσας).....; Δεν εχω αποφασισει τι φιλτρο να βαλω εξωτερικο ή sump.....; Ποσους μονομαχους; λεω εναν με τρια κοριτσια Σκεφτομαι αγριους, mahachai ή smaragdina που μπορω να βρω; Θα ηθελα καμια γνωμη μπας και βγαλω ακρη... Ευχαριστω |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εαν δεν εχετε δευτερο ενυδρειο | giorgos afriki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 27-06-14 23:07 |
το δευτερο Ενυδρειο μου ! | jimbaton | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 16-10-11 03:05 |
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ - ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | g7f | Αρχάριοι γλυκού νερού | 119 | 14-02-10 23:31 |
Παω για δευτερο ενυδρειο στο τριτο κεγομαι | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 04-01-10 10:58 |
Δευτερο ενυδρειο | Dionysia | Χρυσόψαρα | 7 | 19-01-09 09:30 |