|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα , Θα ξεκινησω τις επομενες ημερες ενα fish only.
Το ενυδρειο μου εκτος απροοπτου θα ειναι το juwel Rio 180 η το Lido 200 1.Ποσα κιλα αραγωνιτη θα χρειαστω? Υπαρχει καποιος στο εμποριο που να μην χρειαζεται ξεπλημα? 2. Θα χρειαστω εξωτερικο φιλτρο και σκιμερ? Αν βαλω ζωντανο βραχο το φιλτρο δεν ειναι περιτο? 3.επειδη ειμαι σε νησι (κερκυρα) μπορω να χρησιμοποιησω νερο κατευθιαν απο την θαλασσα? να αγορασω 2-3 μπιτονια 25λιτρα και να το μεταφερω? 4. Αντιστρωφη οσμωση ειναι απαραιτητη αν τις αλλαγες τις κανω με νερο της βρησης? ( εχω γεωτρηση) , αν ναι αυτο http://waterwaves.gr/index.php?dispa...oduct_id=30174 θα ειναι ενταξει? Σας ευχαριστω πολυ |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για την αμεση απαντηση!
Για λιγο πιο συγκεκριμενα, πιον αραγωνιτη? υπαρχει πλημενος? Οποτε σκιμερ χρειαζομαι σιγουρα, ανεξαρτητα απο το αν θα βαλω η οχι κοραλια? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σκιμμερ για μένα είναι βασικός εξοπλισμός στο ενυδρείο γιαυτό και έχει ανάλογη τιμή! Δεν έχει να κάνει με τα κοράλλια μόνο ! |
|
|||
|
|||
![]()
Αν βαλω σκιμερ δηλαδη δεν χρειαζεται η αγορα εξωτερικου φιλτρου? η δεν κανουν την ιδια δουλεια?
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν πάρεις ένα σκιμμερ σαν αυτό που σου πρότεινα όχι !
Έχει και θήκη(media box) για να βάλεις άνθρακα η αντί-φωσφόρο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αποριες πανω στα θαλασσινο | nafpaktos91 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 24-01-15 17:32 |
μερικες αποριες | manos_samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 04-08-10 20:39 |
---Μερικες αποριες για στησιμο--- | zoikarios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 07-10-09 12:35 |
αποριες για νεο θαλασσινο | kazanasb | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 21-03-06 16:32 |
Στρωσιμο και μερικες αποριες | Emmanuela | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 20-12-04 14:42 |