|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Λίπανση Φυτών Λιπάσματα,δοσολογίες,DIY λιπάσματα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως λέει κι ο τίτλος έχω μία απορία όσον αφορά την Ε.Ι. στη δοσολογία νιτρικών - καλίου. Βάσει λοιπόν της συγκεκριμένης μεθόδου απαιτείται να ρίχνουμε 20-30 νιτρικά και από 20-30 κάλιο κι η ερώτησή μου είναι η εξής: άμα ρίχνω 20 νιτρικά θα πρέπει να ρίχνω και 20 κάλιο, ή θα μπορούσα το κάλιο να το έχω και στα 30ppm. Επίσης θα μπορούσα να κρατάω τα νιτρικά στα 10ppm και το κάλιο στα 20 ή και παραπάνω; Δεν ξέρω αν καταλάβατε, η Ε.Ι. δίνει και για τα δύο την ίδια τιμή, είναι συμπτωματικό ότι πρέπει να τα κρατάω σ αυτό το εύρος ή πρέπει αν έχω για παράδειγμα 15 νιτρικά να έχω και 15 κάλιο;
Ευχαριστώ.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναζήτηση υπερμαγγανικού καλίου!!! | maria1983 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 04-08-10 10:50 |
Περι αναγακιότητας Καλίου | kalaxan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 02-01-10 20:31 |
Διάλυμα Θειικού καλίου | kostas_dimi_xapsas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 27-03-09 07:10 |
Αναλογία νιτρικών - φωσφορικών | geokary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 06-03-09 14:23 |
Redfield Ratio: Αναλογία Νιτρικών/Φωσφορικών | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 02-12-08 00:59 |