|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρες σε όλους
Έχω κάνει το μεγάλο βήμα και αγόρασα και εγώ μερικά φυτά. Anubias gracilis Anubias barteri caladiifolia Vallisneria Asiatica Egeria Densa Για τα Anubias γνωρίζω 'οτι πρέπει να δεθούν πάνω σε πέτρα ή ξύλο. ΟΚ μέχρι εδώ. Τα υπόλοιπα πώς τα φυτεύουμε ? Όπως τα πήρα οι ρίζουλες τους (όλα δεν είχαν ρίζες) είχαν ένα βαμβάκι τυλιγμένο και ένα κεραμικό δακτυλίδι. Αφαίρεσα το βαμβάκι, αφαίρεσα το κεραμικό δακτυλίδι. Τώρα ? Απλός τα τοποθετώ στο υπόστρωμα ? Δεν θα βγουν ? Αυτά που δεν είχαν ρίζες θα επιβιώσουν ? Φυσικά, πριν τα βάλω μέσα στο ενυδρείο έκανα και την σχετική απολύμανση με υπερμαγγανικό κάλιο μην έχουμε και κανένα απρόοπτο. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα πρώτα μου βιοτοπικά | BUREKAS47 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 15 | 18-07-16 22:42 |
Τι αλγοφάγους πήρα?? | ral | Αναγνωρίσεις ειδών | 17 | 12-01-11 19:35 |
πήρα χτες ένα 120λτ από το carrefour | pepe72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 29-05-07 19:38 |
Την πάτησα! Πήρα Οscar! | catfish | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 20-11-05 22:32 |
D.I.Y (Do It Yourself) - δείτε αυτό πρώτα | koulio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 08-11-05 23:04 |