|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα.θα ηθελα αν μπορει καποιος να αναγνωρισει και να μου πει τι ακριβως ειναι αυτα τα διαφανα στιγματα σαν αυγα που εχουν κανει την εμφανιση τους τις τελευταιες 2 ημερες στα τζαμια του ενυδρειου.ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι αυγά από σαλιγκάρια...
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ.τοσα πολλα?ειναι περιμετρικα του ενυδρειου γυρω στις 10 με 15 συσταδες απο αυτα.μου φαινεται θα αρχισω να χαριζω ramshorn σε οποιον θελει.ευχαριστω πολυ φιλε no name για την βοηθεια σου
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκκολαπτομενα ramshorns , γεννανε σαν κουνελια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ καταλαβα φιλε tsala.οποτε θα ειναι η πρωτη γεννα μου απο μπλε ramshorns.αυτα ειναι!!!και μαλλον και μια γκαπινα ειναι γκαστρωμενη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως τα δεχτηκες ολα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ φιλε.θα ξεκινησω να ψαχνω αναδοχες οικογενειες απο τωρα 😀😀.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι ειναι και τα αυγα απο physa (πληροφοριακα για τον αναγνωστη)
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ και για αυτην την πληροφορια φιλε delta.να ειστε καλα ολοι για την βοηθεια σας γενικα στο χομπι!!!
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουργια φυλλα απο boivianus διαφανα στισ ακρες | Γιαννης29 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 16-03-14 11:41 |
ΔΙΑΦΑΝΑ GUPPIES | star | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 18 | 12-08-12 11:25 |
Ροδοστομοι με σημαδια | Δημητρης89 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 27-01-11 04:48 |
ΔΙΑΦΑΝΑ ΦΥΛΛΑ ΜΕ ΤΡΥΠΕΣ!ΓΙΑΤΙ; | ελενη | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 18-03-07 19:25 |