|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 60*30*37 Όγκος: 60 λίτρα περίπου Κατηγορία: betta Φυτά: hygrophila diformis, lobelia cardinalis "mini", riccia fluitans, java moss, hygrophila lacustris, rotala rotundifolia Ψάρια / ¶λλα είδη: 1* betta splendens Διακοσμητικά υλικά: μαυρο χαλικάκι, ριζα , ξυλόπετρες και φύλλα κατάπα (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: τίποτα πρός το παρών (έβγαλα το μαύρο χαρτόνι γιατί ήταν τσιτομένος) Φωτισμός: 2*13 watt απλές T5 θα αλλαχθούν σύντομα Διάρκεια φωτισμού: περίπου 10 ώρες μέχρι να πάρω χρονοδιακόπτη Φιλτράρισμα: aquel mionikani 120 Θερμοστάτης: resun 150w Λίπανση: ocean nutrition giovanni's trace+ 2.5ml την εβδωμάδα Παροχή CO2: όχι Παράμετροι: pH: 7 - 7,5 περιμένω το test ph 6-7,4 για ποιο ακριβή μέτρηση Γενική σκληρότητα (GH): το περιμένω και αυτό Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 13 Αμμωνία (ΝΗ3): 0,05 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0,025 Νιτρικά (ΝΟ3): 10 Αλλαγές νερού: περίπου 25 λίτρα Θερμοκρασία: 26 - 26,5 κελσίου ¶λλες πληροφορίες: το ψαράκι μπήκε μέσα το Σάββατο και το ενυδρείο ήταν ήδη στρωμένο μετά από αρκετό καιρό που μου πήρε η κατασκευή του καινούριου μου ενυδρείου και πολλή σκέψη για το τι θα βάλω μέσα, πως θα κάνω το έπιπλο , πότε θα προμηθευτώ τα απαραίτητα υλικά (φίλτρα ,πέτρες , ξύλα , φυτά, θερμαντήρες κ.α) να μάθω να χρησιμοποιώ σωστά τα test ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ελπίζω να είστε επιεικής καθώς είναι και η πρώτη φορά που ασχολούμαι με ενυδρεία. ![]() ΥΓ. μπορεί να μου δώσει κάποιο το link για την φόρμα παρουσίασης με τις μετρήσεις , λίτρα κτλ ; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή του πρώτου δισκοενυδρείου ! | jonedessa | Δίσκοι | 5 | 18-07-12 15:45 |
help για αγορα πρώτου ενυδρειου | dinos99 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 14-08-07 23:33 |
Πρώτος χρόνος | hejo | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 20-06-05 12:45 |
Ο πρώτος μου μονομάχος. | galant | Bettas | 2 | 28-09-04 13:46 |