|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον στα γρηγορα....
εχω μια μεγαλη ποσοτητα τροφη σε σκονη. θελω να την δεσω με ζελατινη ωστε να μη σκορπαει στο νερο και το μολυνει μιας και τα ψαρια μεγαλωσαν και δεν μπορουνε να τη φανε. που θα βρω και πως τη δουλευουν??
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δουλεύω αυτή που έχει ο Βασιλόπουλος σ κίτρινη συσκευασία.
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι αλλα πως την κανεις...
καπου ειχα διαβασει τη μουλιαζεις σε κρυο νερο και μετα τη βγαζεις και κανεις κατι αλλο και μετα ξανα και αλλο και και και οποτε ας μου πει καποιος να μη παιδευομαι!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οσες φορές έφτιαξα τροφή με ζελατίνη, διαλυότανε και γινότανε το ενυδρείο χάλια , για αυτό δένω τη τροφή με αυγά και στο φούρνο
|
||||
|
||||
![]()
Αν μάθεις πως γίνεται η ζωική ζελατίνη δεν θα ξαναφάς ζελέ
![]() Βρες φυτική ζελατίνη ή άγαρ άγαρ που είναι από φύκια http://inbeautyland.gr/fitness/item/...ytiki-zelatini |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πειτε γνωμες | mpampi19 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 05-02-10 16:49 |
ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ | john922 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 20-03-09 22:07 |
Για πειτε μου... | s-vitzi | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 07-11-08 16:21 |
πειτε μου................ | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 24-03-06 13:05 |